Yogi Life Мантра

Yogi Playlist: десет божествени мантри за потапяне в сърцето

Музиката е важна част от живота на всеки от нас. Тя е изключително важна част и от всеки йога клас. Музиката пренастройва енергията ни и създава определено настроение. Тя повишава вибрациите ни и понякога, ако е подбрана в синхрон с асаните, може да ни помогне да се свържем по-дълбоко със себе си, сърцето си и дори да … пробудим чакрите си.

Вероятно сте имали такива „специални“ моменти на пробуждане. Когато след една балансирана йога практика сърцето сякаш се „отваря“ и всичко отива на мястото си – в хармония с великия божествен замисъл.

Да, тези моменти се случват рядко, но точно те ни връщат усещанието, че всичко е свързано, всичко е Едно и  ние не сме отделени от Цялото, а част от него.

Музиката може да ни отведе в тези моменти. Да ни настрои на съответната вибрация, която искаме в живота си. Да трансформира енергетиката ни, и най-вече – тя може да ни помогне да се свържем със сърцевината на нашия център – СЪРЦЕТО!

Предлагам ви специален плейлист, който слушам винаги, когато имам нужда да заобичам себе си и другите без илюзии, без условия, без изисквания и най-вече – без страх.

Надявам се, че той ще помогне и на Вас да се разтворите в свещеното пространство на сърцето си. Тези мантри с модерно звучене настройват емоционалността ни в синхрон със сърдечната енергия. Можете да ги слушате, когато имате нужда:

  • да се свържете със себе си
  • да заобичате себе си и другите без условия
  • да се успокоите и омиротворите
  • да излезете от конфликт с любов
  • да намерите решение от сърцето
  • да се разтворите в любовта

1.“Gayatri Mantra“ от Дева Премал


2. „A Hundred Blessings“ от Мирабай Сейба


3. „I am the Light of my Soul“ от Сиргун Каур


4. „Ya Devi“от Шийла Бринги


5. „Purnamadah“от Шантала


6. „Mere Guru Dev“от Кришна Дас


7. Ö Rama“ от Сушийла Раман

8. „Diamonds in the Sun“от Гириш


9. „May the Long SunShine Upon You“ от Шатам Каур


10. „Heart as Wide as the World“ от Кришна Дас


Автор: Екатерина Кьосеваекатерина

Екатерина е психолог, йога преподавател и главен редактор на SHREYA.BG. Тя е автор на редица статии в областта на взаимоотношенията, личностното израстване и здравето в различни онлайн медии като frida.bg, palatka.bg и др.