Yogi Life Мантра

Yogi Playlist: десет божествени мантри за щастие и висока вибрация

Всеки от нас има от онези моменти, в които се чувства малко или много откъснат от себе си и от другите. Нямаме енергия, настроението ни е ниско, а духа ни сякаш е ударил дъното и има нужда от спешна практика за левитация.

Но най-вече – от приятелска ръка, която да го изтегли обратно нагоре. Когато тази ръка липсва винаги можем да си я подадем и сами, а този плейлист от съвременни мантри за повдигане на духа ще ви помогне да усетите себе си свързани с нещо по-голямо. Всички сме ЕДНО ЦЯЛО!

Слушайте този плейлист, когато имате нужда от позитивна енергия, свързаност, подкрепа и високи вибрации. Понякога може да ви се струва, че сте сам самички на света, но това не е така.

Винаги има някой до вас. Просто повдигнете очи и го вижте. Това може да бъде приятел, близък или далечен роднина. Може да бъде някой напълно непознат човек, който ви се усмихва от другата страна на тротоара. 

Вселената намира своя начин да ни изпрати подкрепа и топлина и в най-трудните моменти. Защото когато сме заедно всичко е по-леко и лесно.

Топлинката в сърцето обаче остава. Усмивката. Прегръдката. Заедността. Надявам се в този плейлист да намерите вдъхновение, музикална прегръдка и позитивна енергия, която ще усмихне деня ви!

  1. „Black as night“ от Nahko & Medicine for the People


2. „I Believe“ от SOJA ft. Michael Franti, Nahko


3. „May the Long SunShine Upon You“ от Шатам Каур


4. Paramaysareh от Snatam Kaur


5. „Joy Like Spring“ от Mirabai Ceiba


6. „A Thousand Suns“ от GuruGanesha Band & Paloma Devi


7. Light of your Grace“ от Sam Garrett, Mollie Mendoza, Igor Malewicz & Jiri Dosoudil


8. „Ek Ong Kar Satgur Pras“(Lightness of Being)  от SatKirin Kaur Khalsa


9. „Young Girls’ Mantra of Joy“ ( the Green Tara mantra ) от Hsu Ching-yuen


10. „Goddess of joy mantra“ от Jaya Radha Madhava


Автор: Екатерина Кьосеваекатерина

Екатерина е психолог, йога преподавател и главен редактор на SHREYA.BG. Тя е автор на редица статии в областта на взаимоотношенията, личностното израстване и здравето в различни онлайн медии като frida.bg, palatka.bg и др. 

Leave a Reply