ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ЕЗОТЕРИКА

Ведическа прогноза за декември: мощно слънчево затъмнение на 26.12. в Стрелец

Приятели, представяме ви нашата нова рубрика – Ведическа Астрология, която ще води Дана! 
В нейната прогноза и при изчислението на планетните позиции тя отчита прецесията или наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. 
Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции. Всички прогнози на Дана са основани на Лунния знак или Асцендента. 
В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените по-долу данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак тук няма да бъде коректно.

 

През месец декември ще бъдем свидетели на изключително мощно слънчево затъменние на 9 градуса и 58 мин. в Стрелец. Стрелец е знак на истината и духовността. Слънчевото затъмение ще донесе разкриване на тези неща. Обикновено, не се случва нещо забележително в самия ден на затъмението. Но то е като ключ, който задейства енергии, които ще се проявят през следващия период.

Актуални позиции на планетите:

Слънце – Скорпион, Стрелец
Марс – Везни, Скорпион
Меркурий – Скоприон, Стрелец
Юпитер – Стрелец
Венера – Стрелец, Кози Рог
Сатурн – Стрелец
Раху (Северен лунен възел) – Близнаци
Кету (Южен лунен възел) – Стрелец

Предстои ни една много интересна 2020 година

През тази година, ние ще станем свидетели на събития, за които никога не сме мислили, че са възможни! Налице са изключително силни въздействия на различни планетни съвпади. 

Предстоящата година е период, през кoйто ще усетим едновременото въздействие на Плутон/Юпитер, на Сатурн/Юпитер, на Плутон/Сатурн. Основната характеристика на Плутон се свързва с промяната, която трансформира нещата в напълно нови. 

Очаквайте скоро прогнозата по знаци за цялата година, която Дана ще направи за SHREYA.BG!!!

Енергията на тази планета е много взривоопасна. Тя ще се прояви основно през 2020 г. Декември е месецът, който ще подготви почвата за тези промени. 

Слъчневото затъмение е ключов момент в този процес. Правилната посока, в която можем да действаме е осъзнаването и пробуждането на всеки от нас на дълбоко духовно ниво; следването на дълбоката мъдрост.

Всички хора по света ще искат да се променят в тази насока. Целият свят и всички хора ще усетят необходимостта от промяна. По време на затъмнението ще бъдат ангажирани 7 планети: от една страна Кету (южен лунен възел), Юпитер, Сатурн, Слънце, Меркурий, Луна и от другата Раху (северен лунен възел).

При такова сложно натрупване на енергия, е важно да се разбере, че силата на положителнто мислене е присъща на всеки един от нас и всеки човек може да допринесе за балансиране на тази сложна вибрация. 

Това, което чувстваме е това, което излъчваме към света. Особеното на това затъмение е, че ще задейства процес, който ще доведе до това, да усетим в живота си вибрацията, която излъчваме към света – като отражение на нашата енергия.

Ако изпитваме любов 2020 г. ще ни донесе любов

Ако не негативна емоция, т.е. това ще бъде върнато обратно. Предстои изключително вълнуваща година по отношение на трансформацията на съзнането. 

Използвайте това време, за да разберете кои в действителност сте вие и какво значение има духовността във вашия живот. Налице е велика възможност за духовно пробуждане. Помнете, че любовта е най-силното лекарство, включително и за най-сложните ситуации.

Предстои период, през който правителствата ще разкрият някои тайни, най-вече свързани с корупцията. Ще излезе наяве истината за тяхната реална работа. Тази истина ще предизвика промени в техните кадри и организациа. Процесът ще запоне на 26 декемеври и ще продължи през 2020 година.

Ще се проявят и някои природни енергии – това може да са земетресения, силни бури, урагани… Някои хора няма да могат да понесат тази сила и може да се чувстват неспокойни, дори до степен на “лудост”. 

Умът на много хора, ще бъде извън контрол – огромно напрежение, притесенение, раздразнителност, нестабилност. Тези състояния, заедно с прекалената духовност може да доведат до усилване на религиозният фундаментализъм и конфликти на тази основа.

Относно влиянието на затъмнението в личен план, трябва да имате предвид, че точната прогноза зависи от разположението на рожденните ви планети, от личните периоди, през които преминавате. Но определено, никой няма да остане незасегнат от енергийният вихър на планетите.

Затова, в деня на затъмението се опитайте, да останете спокойни. Избягвайте срещите с много хора. Мантрувайте, медитирайте. Не огранизирайте, не участвайте и не правете някакви важни събития. 

Особено на датите – 25, 26, 27 декември. Опитайте се да се въздържите от пъутвания, защото няма да бъдете в състояние да контролирате енергията на това мощно затъмнение.

Макар, че много от вас, точно в този период ще се отпряват на път. Ще бъде по-добре, ако организирате този ден, като обикновен и спокоен. Починете си. 

По-добре нищо да не правите, отколкото да предприемате важни действия. Ведическата астрология казва, че Маха Мритюнджая Мантра има силата да балансира тези сложни енергии.

Прогноза за месец Декември от позицията на Асцендента или Луната
ОВЕН

Тенденция за усложнена енергия и неочаквани събития, изненади, свързани с учители, баща, късмет, вашата добра съдба. Не означава, че ше липсва късмет, но ще има трансформация. Тъй като Марс (вашият управител на асцендента) не участва в сложната комбинация от планети, то тази енергия ще е малко по слаба, но все пак ще я усетите.

Има тенденция да пътувате през месец декември. Може преместване на ново място. Бъдете внимателни относно проблеми, свързани с държавни органи, особено данъци. Внимавайте в отношенията с баща си. Може да се проявят някои ситуации, свързани с неговото здраве.

По-малките братя и сестри може да имат някакви проблеми и да се опитат да ги скрият от вас и семейството. Бъдете внимателни и по отношение на децата. Някои приятели, може да ви се противопоставят.

ТЕЛЕЦ

Силното влияние ще е свързано с внезапните промени, които не могат да бъдат предвиждани. Тяханата функция е да ви поставят в ситуация на изненада. 

Обикновено в такива периоди, се случват неща, които преобращат живота на 180 градуса в съответната област, която засягат. За щастие Венера (управител на асцендента) не участва в затъмнението и ще успее да балансира нещата.

Но все пак, ще се наложи да усетите ефекта от доста различни промени или да получите информация, относно предстоящи такива. Декември няма да е лесен период за вас. Ще бъдат засегнати областите, свързани със здраве, психология, страхове, данъци, наследство, пари на съпруга, хирургична намеса.

Опитайте се да запазите спокойствие и да премине с разбиране през тези събития. Месецът е добър за бизнес и професионално развитие, за инвестиции, наследство, приходи, които очаквате. 

Не толкова добър за личните отношения. Може да имате някои конфликти с партньора си. Ще се отправите на някакво пътуване. Погрижете се за здравето си.

БЛИЗНАЦИ

През месец декември силно ще бъдат повлияни областите от живота, свързани с връзките и партньорите (брачни, бизнес). Няма да имате необходимото спокойствие за мислене и анализ на отношенията с тези хора. 

Опитайте се да не правите планове, свързани с тях. Не спорете и не дискутирайте нищо с тях, защото вашето мислене не е достатъчно ясно. Има тенеднция да се наложи да обсъждате преместване в чужбина, заради работа на съпруга или бизнес проект. Може да решите да се обвържете сериозно с личния партньор или в бизнеса. 

Енергията на затъмнението ще бъде объркваща в тази насока. Тези от вас, които работят в подчинена позиция, ще бъдат оценени от своите началници.Ще получите премия или повишение. Заетите с бизнес, също могат да разчитата на добро развитие. Но ситуацията с връзката и бизнес пратньорите остава рискова област и не достатъчно спокойна.

РАК

Необходимо е да насочите вниманието си към своето здраве. Не пренебрегвайте нещата и мерките, които можете да реализирате в тази посока. Поради сложния комплекс от планетни енергии, е трудно да се предвиди, как точно може да се прояви евентуална здравословна ситуация.

Ще се наложи да се заемете с рутинни дела. Ако участвате в съдебно дело, ще има нужда да положите усилия в тази насока. През декември ви предстоят различни промени относно посочените неща. 

Парите също ще бъдат основна тема в живота ви. Може да спечелите малко по-малко от очакваното, но не се притеснявайте, защото през другия месец, нещата ще са по-различни.

Може да възникнат някои конфликти, спорове у дома. Може да срещнете някои неразбирания от страна на децата. През втората половин на месеца, ще се почувствате по-спокойно. Втората половина на месеца е по-добър за приходи, бизнеса, работата.

ЛЪВ

Мястото от хороскопа, в което се развива сложната ситуация със Слънчевото затъмение и област, в която се реализира вашата добра карма от предишните животи. 

Сега ще се усети блокиране на тази енергия. Късметът няма да работи с пълна сила. Ще усетите затрудения, свързани с творческата ви енергия и общуването с децата.

Преминавате през трансформация, свързана с тези неща. Промяната може да ви насочи към нов творчески подход към себе си, ново хоби, нов поглед към това, което ви прави щастливи. Тъй, като Юпитер вече въздейства на тези неща, вие вече усещате повече позитивност в тази насока.

Ако някой от вас, иска да се ожени, то през следващата година ше срещне човек, който ще се окаже подходящ. Но когато Сатурн влезе в Козирог (от 24-ти януари), ще възникнат въпроси относно тази ситуация. 

Ще се чувствате объркани, напрегнати. Добър месец за пътувания, проекти, отношения с държанвни органи, за професионалната реализация. Може да си купите кола.

ДЕВА

През декември ще се наложи да преживеете непредвидени ситуации, свързани с дома , майката, усещането за щастие. Може да сте в настроение за промяна, но това не е май-добрият да действате в тази насока. Изчакайте Меркурий и Луната да се преместят на друго място. Обърнете внимание на здравето на майка си.

Има тенденция да се занимавате с недвижими имоти, преместване; може да купите или продадете имот. Но ще се наложи да се сблъскате с някои пречки по време на този процес. Може да се заемете с някаква работа, която да вършите от къщи.

Месецът ще предизвика някои тервоги и притеснения у вас. Но Венера ще ви помогне да се чувствате щастливи. Добър месец за нов недвижим имот, за ремонт и декорация на дома, за нов автомобил, за повишение, за растеж.

ВЕЗНИ

Добра тенденция да насочите личните си усилия и енергия в посока на промяна, относно това, което желаете в живота. Най вероятно това ще са неща, свързани с договори, приятели, промяна на професия, много промени с пътувания за работа. Ще го направите импулсивно, без да сте го обмислили и без да може да го контролирате.

Вие също можете да разчитате на помощта на Венера, която е извън областта, в която се случва затъмнението. Опитайте да не действате импулсивно. Периодът е много добър за пътувания – и близки и далечнни. Ще реализирате различни и много активности. Може да се насочите към нова работа. Усилията ви ще дават резултат.

Ще имате много оговорности. Може да влизате в спорове с различни хора, по различни поводи. Бъдете внимателни и не бъдете агресивни в офиса, с колегите, в работата си. Ще мислите за нови бизнес проекти.

СКОРПИОН

Финансите, спестяванията, семейните ценности, семейният бизнес са областите, които подлежат на промяна. Може да обмисляте начините за инвестиции или да се тревожите в тази насока. Опитайте да не харчите, а да спестите. Вашият управител – Марс, не е част от затъмнението и на 25 – ти декември влиза в собствения си знак – Скорпион.

Това ще ви изпълни с мощна енергия. Може вашето семейство, да се сдобие с нов член. Бъдете внимателни, защото има тенденция да се увеличат разходите ви. Ще харчите, включително за нови бизнес идеи, за развитие. Вие също ще пътувате много. Бъдете внимателни за здравето си.

Може внезапна здравословна ситуация, която да е свързана с повишена с температура или травма. Шофирайте внимантелно и не се разсейвайте със средствата за комуникация. По време на празниците може да си организирате дълга ваканция. Месецът се определя, като средно положителен за вас. Разходи и здраве са основните въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Цялата сложна енергия на затъмението през декември въздейства директно тук. Потърпете още малко – до края на януари 2020 г., когато Сатурн влиза в собствен знак и поне тази тежка енергия ще освободи личността ви от своето пряко влияние. В момента Юпитер е подтиснат от Кету. А той, Юпитер управлява личността ви.

Добър вариант, е да вземете почивка и да се отпуснете. Оптайте се, да не напрягате допълнително ситуацията. Енергията на затъмнението ще повлияе на здравето, на вашата увереност, на публичния ви имидж, на способноста да отстоите себе си. Явно е време за промяна. Месецът ще е по-скоро притеснителен и напрегнат за вас.

Със сигурност ще се чувствате по-щастливи от предишния, но все пак, доста нарегнати. На вас също ви предстои пътуване. Можете да разчитате на придобивки, приходи, които ще дойдат, чрез социалните ви кръгове, вашите познати.

В тези моменти ще се чувствате щастливи. Някои от вас може да посетят болнично заведение. Месецът ви предлага доста възможности за работа и развитие. След 16-и кемеври, ще се почувстате още по-спокойно.

КОЗИРОГ

Тайно знание, духовност, неизвестното, разходи… Неочаквана енергия ще ви кара да отделите внимание на тези неща. Може да изпитате стрес в тази насока. Ще се наложи да полагате усилия, които няма да дадат очакваната възвръшаемост. Има тендения да пътувате чужбиана или да отидете на отдалечено място от града, шума.

Това ще даде възможност задълбочено да навлезете вътре в себе си. Тези, които искат да се преместят в чужбина или правят бизнес с чужбина, ще усетят положителната енергия на този месец. Може да очаквате придобивки от чужбина. Месецът може да бъде много полезен, в случай, че очаквате наследство или приходи от инвестиции.

Може да получите придобивки, подаръци от висшестоящи хора, от офиса… Ще се чувствате така, сякаш не получавате достатъчна отплата за вложените усилията, но месецът е по-скоро за работа. Ако се интересувате от духовност и медиатция – това е вашият добър период!

ВОДОЛЕЙ

Силно въздействие на областта, свързана с печалби, подаръци, развитие на кариера, приходи, нови познанства ви очаква през декември. Но все пак помнете, че периодът е сложен и не се втурвайте да вземате важни решения и да предприемате важни действия. Особено, ако не сте ги обмислили добре.

По-добре помислете относно това, къде искате да фокусирате енергията си. В случай, че промените са обмисляни от дълго време, тогава може да се насочите към тяхното реализиране. Енергията на затъмнението ще отключи тази енергия. Очаква ви слава, уважение, внезапни промени, свързани с по-големи пратя сестри, с групови проекти.

Това ще бъде много важен месец за вас. Ще направите преценка на работата с перспектива за приходи в бъдещето. Много неща работят във ваша полза. Вървите към повишаване на вашия статус, към развитие, промоция, нови проекти. Това ще бъде много добър месец за вас.

Може да очкавате приходи от различни посоки. Особено, ако работите с държавни органи. Насочете се към творчески дейности, креативност, красота, Посетете спа-център и се насладете на релаксацията там. Много добър месец за вас.

РИБИ

Силната енергия на този месец ще окаже влияние на областта, свързана с работа, кариера. Усешате напрежение и не можете да мислите адекватно. Избягвайте пътуванията и не вземайте важни решения.

През декември определено ще обмислите промяна, свързана с работата си. Но нещата са много объркани и не може да се вземе категорично положително решение. Във всеки случай промените ще настъпят, независимо дали ги искате или не. Промяната може да е не само на нова позиция, но може да решите да промените изцяло насоката, в която работите.

Вие също ще предприемете пътуване. Но основната ваша енергия през този месец, ще се насочва в областта на професионалното ви развитие. Ще изпитате някои притеснения, свързани с него. Възможно е дори преместване на ново място. По прнцип добър месец. Внимавайте относно здравето, макар че няма нищо сериозно.


ВАЖНО: Астрологът си запазва право да отговори на зададените въпроси, в удобен за него срок!!!

За контакти и въпроси последвайте Дана във Facebook: Danna Veda Yordana , https://www.facebook.com/Danna0309

Leave a Reply