ЕЗОТЕРИКА Женска енергия

Twin Flame Stories: духовната връзка на пламъците близнаци

Пламъци близнаци – духовна връзка в съвършенство и хармония. Две половинки на една душа, обединени в перфектна цялост. Божествена любов и светлина. Мощна, съзидателна енергия. Невинност и мека, нежна топлота.

Красиво, вълнуващо преживяване, но и тежко наказание. Свобода и робство. Изцеление на душите чрез чиста, взаимна безусловна любов, но и чрез болезнени страдания.

Партньорство между душите

Пламъците близнаци са духовно свързани в неразрушим съюз, създаден още преди да се родят тук на Земята. Те си предават информация и споделят един с друг своите емоции чрез силна енергийна връзка. Помагат си и се подкрепят в най-тежката и трудна задача – да излекуват душите си от дълбоки емоционални травми, осакатили личността и живота им от ранно детство.

Като малки светулки в тъмнината, те осветяват пътя си взаимно. Не само, за да се обединят отново, но и за да намерят и приемат себе си отново. Да повярват в своята индивидуална значимост и стойност. Да успеят да затворят вратата към миналото и завинаги да се освободят от него. 

Пламъците близнаци имат по-различно, по-специално отношение и виждане за любовта. Те я чувстват не само като необходимост да получават, но и като необходимост да дават. За тях тя е не просто емоция, а дълбок копнеж.

Светлина в душата, но и болка, дар от Бога, но и рана. Затова и предпочитат да не споделят с други своите вътрешни емоции, чувства и мисли, защото смятат, че никой не би ги разбрал.

Връзката на пламъците близнаци преминава през няколко етапа. Всички те са много интензивни и нито един от тях не може да се избегне. 

Тази връзка ще преминава през блаженото усещане за душевен мир и рай, но и през страшната болка от пропадане в дълбока бездна. Ще бъде изправена пред много ограничения, трудни избори, безсилие, непостоянство.

Много двойки пламъци близнаци са от различна националност, различна култура и традиции, и тези фактори след време ще се окажат тежки изпитания, непреодолими препятствия и предизвикателства за връзката им.

Копнеж  на  душата

Етап, в който пламъците близнаци имат силно интуитивно усещане и увереност, че заедно с тях някъде в света съществува някой друг, с когото са свързани още от деня на раждането си. Някой, който е създаден точно за тях. И ще прилича на тях – ще изпитва същите чисти, дълбоки чувства и емоции, ще чувства живота по същия странен, но страстен начин.

Ще има същите мечти, същите копнежи. Той ще е най-добрият, най-подходящият за тях партньор, ще е единственият, с когото ще могат да бъдат в перфектна, хармонична връзка – връзка, чрез която ще се докоснат до рая, връзка която ще промени живота им красиво и ще запълни всички празноти в душата.

Душите на пламъците близнаци се търсят много преди реално да се срещнат –  „Аз знам, че те има. Къде ли си сега… Какво ли преживяваш, през какво ли преминаваш. Какво ли те тревожи, как ли се чувстваш сега… С какво ли в живота си се бориш… Какво те кара да се усмихваш, какви са твоите мечти… Аз знам, че времето за нас не е сега. Но ти къде си? Намери ме. Душата ми за теб копнее…“

Знаци

И двамата получават много знаци преди да се срещнат – обикновено те се появяват още от детството – дълбока привързаност и любов, силно, но необяснимо привличане към нещо конкретно, което впоследствие ще се окаже характерно за произхода на другия пламък близнак. Понякога може да се появи усещане, че са родени и израснали на друго място – а то ще се окаже мястото, където е роден и израснал другия от тях.

Чрез сънищата също могат да се получават послания от пламъка близнак – думи, които ще си кажат, когато се срещнат или пък образът от съня удивително ще прилича на него. 

Мислите и впечатленията при срещата в съня, ще са еднакви с тези при реалната среща – „Вземи ме със себе си. Тук съм сам и толкова самотен…“ – ще каже DM. „Чаках те, дълго. Ела и остани завинаги до мен…“ – ще отговори DF. 

Мислите за него ще идват съвсем неочаквано, но те упорито ще напомнят отново и отново – Той е тук. И те търси. Така, както и ти него.

Да… Това странно усещане – че той е някъде наблизо, а очите го търсят сред всички наоколо, с вълнуващо очакване за нещо много специално, което скоро ще се случи в живота им.

Срещата

Въпреки търсенето и очакването на душите, срещата на пламъците близнаци ще бъде неочаквана и всъщност, те ще бъдат неподготвени за нея. Странни и интересни обстоятелства ще ги приближават един към друг, но точно в този момент те ще се доверят на съдбата. 

При всички двойки пламъци близнаци срещата ще се случи в различен момент от живота им, но при всички тях ще бъде тогава, когато вече ще съществуват много предизвикателства, пречки и трудности за връзката им.

Разпознаване

Когато се срещнат, пламъците близнаци чувстват и усещат, че това е много, много специална среща в живота им. Среща с някого, когото душата познава отдавна – някого, на когото е принадлежала и винаги ще принадлежи, и е щастлива да се завърне отново при него.

Ще се чувстват благословени и окрилени, сякаш са намерили врата към райско кътче – тяхното райско кътче, където са били и преди. Те знаят, че съдбите им са свързани и сърцата им са изпълнени с благодарност за това.

Още при първите разговори, ще се изумяват като деца на приликите помежду си. Ще откриват, че имат едни и същи ценности, убеждения и възприятия за живота, че едни и същи неща ги правят щастливи.

Ще ги изумяват и многото съвпадения – ще мислят и ще се вълнуват за едни и същи неща в едно и също време, ще се намират в еднакво емоционално състояние в един и същи момент, ще имат еднакви желания.

Ще чувстват, че ги свързват много неща, ще имат еднакви качества и принципи, еднакъв начин на мислене и интереси. Еднакви ще са дори и техните странности и недостатъци. Еднакви ще бъдат и страховете, съмненията, колебанията и емоционалните им рани.

И ще разберат – това са знаци

За срещата, която са чакали през целия си живот. Вселената им се усмихва. Тя ги води. Между двамата ще има такова разбирателство, каквото те не са имали с никой друг. За DF ще бъде лесно да разбира своя DM, защото в него тя ще разпознае самата себе си.

Само тя ще види в него уплашеното, самотно и наранено дете, невинността и чистотата на сърцето му, светлината във душата му, преживените моменти на тъга и болката да бъдеш отхвърлен. Дете, чувстващо се захвърлено в тъмнината и изгубило вяра в любовта.

Дете, което ще се превърне в мъж, изгубил себе си и затворил сърцето си за любовта, убеден че тя е само илюзия. Мъж, лутащ се между копнежа и гнева на душата, между нежността и арогантността, между благородството и егоизма, между обвиненията към себе си и всички други, между усещането за душевна пустота и жажда за промяна.

„Само ти повярва в мен. Само ти успя да ме намериш…“ – ще й каже той.

Само тя… Защото те са двете половини на една душа.


Автор на статията: Анжел Желева

1 Comment

  1. 10 факти за самотата, които ще ви накарат да се замислите

    февруари 23, 2020 at 12:54 pm

    […] Самотата също така кара имунната ни система да функционира по-малко ефективно. Това с течение на времето ни излага на повишен риск от развитие на всички видове заболявания и заболявания. […]

Leave a Reply