ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ЕЗОТЕРИКА

Транзит на Венера в знака на Телец: какво да очакваме в любовта?

Приятели, представяме ви нашата нова рубрика – Ведическа Астрология, която води Дана ЙорданаВ нейната прогноза и при изчислението на планетните позиции тя отчита прецесията или наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. 

Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции. Всички прогнози на Дана са основани на Лунния знак или Асцендента. 
В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените по-долу данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак тук няма да бъде коректно.

ТРАНЗИТ НА ВЕНЕРА В ТЕЛЕЦ – 28 МАРТ – 31 ЮЛИ 2020
РЕТРОГРАДНА В ТЕЛЕЦ – 13 МАЙ – 25 ЮНИ 2020

Знакът Телец – основни елементи: финанси, пари, но като знак, управляван от Венера, той изразява още изкуство, творество, чувства, красота. Венера, обичайно, остава около месец в един знак. Но в този случай, бивайки ретроградна, ще остане в Телец от 28 март до 31 юли 2020 г и ще влияе положително на съответните елементи от живота, за по-дълго време.

Как се проявява нейната ретроградност?

По-различен начин. Но когато е в своя знак Телец може да очакваме, че това ще бъде едно много положително влияние. Нека първо разгледаме самото движение. Планетата първо преминава директно през определен участък от зодиакалния знак, след това се връща обратно или ретроградно.

В случая ретроградността ще се развие в областта между 11-ти и 27-ми градус на Телец и отново преминава в директно движение.  За трети път ще окаже влиянието си върху съответния участък от вашия хороскоп и съответната област от живота ви. Особено, ако имате планети, разположени в тази зона на зодиака (Сидералния!).

Това е периодът, в който може да очакваме положително развитие на икномиката. Особено, след 25 Юни, когато Венера, вече започва своето категорично директно движение. Периодът от 13 май – 25 май е по-скоро период, в който ще се реорганизират процесите в икономиката.

Прогнозата се разглежда от ЛУННИЯ ЗНАК или АСЦЕНДЕНТА, отчетени по Сидералния зодиак (не по Тропическия! ). В случай, че не ги знаете – изпратете място, дата и час на раждане на асролога. Тя ще ви върне съответната информация в разумен за нея срок. Разглеждането на прогнозата от рождената позиция на Слънцето няма да бъде коректно.
ОВЕН

Определено ще мислите за инвестиции. Периодът е благоприятен за това. Обмислете ги добре и действайте разумно. Инвестиците може да са свързани с красиви вещи. Ще се наслаждавате на вкусна, изискана храна. Много хора ще се наслаждават на спососбността ви, да се изразявате красиво.

ТЕЛЕЦ

Ще изглеждате впечатляващо красиво. Ще бъдете очарователни. Хората ще се привличат от вашата харизма. В този период, центърът на внимание ще бъдте вие.

БЛИЗНАЦИ

Възможност да преживете удоволствие в леглото с човек, с който сте имали връзка преди. Ако в хороскопа ви, няма условия да се развие такава ситуация, то вие ще мечтаете да сте отново заедно и може да сънувате тази личност.

РАК

Отново ще общувате с ваши стари приятели, които са били отдалечени поради някаква причина. По-вероятно е те да са приятни, интелигентни, красиви жени. Но във всеки случай са много чувствителни хора. Новите приятелства, също са възможни. Ще посещавате събития, свързани с творчески изяви.

ЛЪВ

Много положително развитие в работа, кариера. Ще получите признанието на другите хора, колеги. Част от това признание, ще бъде свързано с неща, които сте направили в миналото и сега получавате отплатата за това.

ДЕВА

Прекрасен период за среща с духовни учители – жени. Хубави емоции, поради общуване с баща ви или приятни спомени за него. Добри възможности за далечни пътувания. Тенденция да преживеете романтични моменти по време на пътувания.

ВЕЗНИ

Вселената, посредством свои знаци, ще ви напомня за хора от вашето минало, с които сте преживявали страстни моменти. Тайно, ще се надявате тези моменти да се върнат отново. Някои от вас ще имат възможност да ги преживеят.

СКОРПИОН

Възможност да възстановите стара романтична, любовна връзка. Отношенията ви ще се развиват в хармония и любов.

СТРЕЛЕЦ

Ще възстановите романтични отношения, които са били свързани с вашата работа, кариера. Ще осъзнаете, че този човек ви липсва много. Ще придобиете красиво животно. Може да го купите или то само да ви намери…

КОЗИ РОГ

Ще бъдете благословени с прекрасни нови идеи и възможности да се реализирате творчески. Ще очаровате хората със своите прояви. Прекрасни романтични преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Някои от вас ще си купят удобна, луксозна кола. Очаква ви обновяване на средата у дома. Ще се заемете с декорация и подреждане на красиви неща вкъщи. Ще рисувате, творите, създавате красиви неща у дома.

РИБИ

Ще реализрате общуване, което ще ви кара да изпитвате удоволствие. Всяка комуникация ще ви кара да се чувствате щастливи. Може да пишете в блогове. Някои ще завършат книгата, която пишат. Ще обсъждате изкуство, творчество. Много от вас ще изгледат много филми или други творчески прояви, разпространявани през медиите.


дана

Автор: Дана Веда Йордана

За контакти и въпроси последвайте Дана във Facebook: Danna Veda Yordana 

Leave a Reply