ВЕДИЧЕСКА АСТРОЛОГИЯ ЕЗОТЕРИКА

Мощен транзит на Сатурн в Козирог: време е да се завърнем у дома

Приятели, представяме ви нашата нова рубрика – Ведическа Астрология, която води Дана Йордана! В нейната прогноза и при изчислението на планетните позиции тя отчита прецесията или наклона на земната ос. Прогнозите се основават на Сидералния зодиак. 

Планетите са поставени в техните реални, астрономически позиции. Всички прогнози на Дана са основани на Лунния знак или Асцендента. 
В случай, че не знаете кои са те, можете да зададете въпрос на астролога*, като използвате посочените по-долу данни за контакт. Разглеждането на прогнозата, от позицията на Слънчевия знак тук няма да бъде коректно.

Сатурн прави пълно завъртане по зодиакалния кръг за период от 28-30 години. Този транзит ще бъде положителен за планетата. Тя ще бъде в собствения си знак – Кози Рог, до януари 2023 година. 

След това ще влезе в другия собствен знак – Водолей за още 2,5-3 години. Предстои общ период от 5-6 години, който ще реализира нови планове и промяна на живота към повече стабилност и добра организация.

24-ТИ ЯНУАРИ 2020 – 17-ТИ ЯНУАРИ 2023 (с навлизане във Водолей : 28 април 2022 – 12 юли 2022 )

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПЕРИОДА: достойнсто, чест, успех, увереност, сила, амбиция, печалба, отговорност.

ОБЩО ВЛИЯНИЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО: Може да се очакват, политически промени по света. Ако погледнем назад във времето за период отпреди 30 години, то тогава се осъществи разпадането на Съветския съюз и се постави началото на произтичащите, от това политически промени. Планетарните влияния ше направят така, че в политиката, ще се реализрат лидери от ново поколение. Общата характеристика за тези хора ще бъде, че те ще са отговорно работещи и ще имат нов начин на мислене. IT технологиите, ще продължат да се развиват много интензивно.

Настоящият транзит ще бъде изключително ползотворен за хората родени с асцендент Кози Рог

Силно облекчение ще предстои за тези, които имат Луна в Стрелец. Най-тежкият период от Саде Сати (транзит на Сатурн върху рожденната Луна) вече е зад гърба им. 

Хората със знак Скоприон могат да си отдъхнат напълно от това влияние. Родените с Луна в Кози Рог навлизат в основната фаза от този период – много градивно време за тях.

Сатурн е Великият съдник. Много от вас, се страхуват, че той ще им причини неприятности и ще им отнеме някои неща. Не бива да се страхувате от това, защото той е много справедлив и отнема само тава, което в действителност не ви е нужно.

Периодът е много особен, защото по време на него, ще наблюдаваме едно особено, едновременно влияние на Сатурн и Юпитер. Двете мощни планети, заради които се случват специалните събития в живота ни ще бъдат в съвпад.

Първият период е от 30 март 2020 до 30 юни 2020 г. Вторият такъв съвпад ще започне на 20 ноември 2020 г. и ще продължи дванадесет месеца напред. 

Този съвпад е известен, като “Нийч банг радж йога” – елиминиране, заличаване на слабостта. Юпитер, по принцип е много слаб (дебилитиран) в Кози Рог и би трябвало да се прояви негативно.

Но в този случай, там се намира Сатурн, в много силна позиция и ще даде своята мощна подкрепа за Юпитер. И така, Юпитер ще бъде накаран да се прояви положително. Положителното влияние ще се разкрие най-сериозно, по отношение на духовното развитие на осъзнатите човешки същества.

Прогнозата се разглежда от ЛУННИЯ ЗНАК или АСЦЕНДЕНТА, отчетени по Сидералния зодиак (не по Тропическия! ). В случай, че не ги знаете – изпратете място, дата и час на раждане на асролога. Тя ще ви върне съответната информация в разумен за нея срок. Разглеждането на прогнозата от рождената позиция на Слънцето няма да бъде коректно.

През разглеждания период Сатурн ще бъде и ретрограден и стационарен, когато ще прояви по-специфично своите качества. Очаквайте допълнителните прогнози за конкретните периоди на ретроградност, стационарност, и спецификата на планетарната енергия тогава.

Животът на всеки от нас е много различен, предвид личния хороскоп, където влияние оказват положението на рожденните планети, личните периоди (даши), през които преминава човек и много други фактори. Прогнозата, която даваме по-долу, е обща за всички.

Въпреки това се надяваме, че ще бъде полезна и всеки от вас, ще може да я използва по най-благотворният за него начин. Промяната започва на 24-ти януари и ако тя се случва леко, макар и бавно, може да сте сигурни, че се намирате на правилния път в живота си. 

В обратния случай, можете да очаквате внезапна промяна, която да ви постави в правилната посока на развитие.

ОВЕН

Основното влияние ще бъде свързано с вашата кариера. През последните 2-3 години изпитвахте разочарование от кариерата си, но сега, нещата започват да се променят. 

Периодът е добър за реорганизация или смяна на работата. Ще постъпите на нова работа или ще се заемете с нова дейност, която може да не изглежда най-желаната, но ще има изключително важно значение в живота ви.

Може да останете на досегашната, но няма да се чувствате удовлетворени. А може да се проявят обстоятелства, които са извън вашия контрол и да се стигне до принудителна раздяла с досегашната кариера. 

Трябва да помислите за по-добро структуриране на енергията си, която влагате в работата. Не разхищавайте усилията си.

Давайте предимство само на тези дела, които могат да дадат положителен резултат. Може да ви изглежда, че нещата се движат прекалено бавно, предвид огнената ви природа, но това е периодът, в който трябва да се научите на търпение. Независимо дали искате или не.

Можете да разчитате на подобрение в качеството на живота си.

Развитието на кариерата ще е стабилно и ще ви носи стабилни приходи. Накои от вас ще се насочат към работа в чужбина. Може да очаквате преместване на дома или ремонт; сделки, свързани с придобиване на жилище, имот.

Има тенденция за повишаване и на разходите ви. Опитайте се, да ги контролирате разумно и да харчите само за полезни неща. Тенеденция и за пътуване в чужбина или далече от дома и среща с нови хора. Някои от вас ще придобият власт в работата или политиката.

Може да се усеща някакво напрежение, стрес във връзката ви. Изглежда, че това ще бъде заради заетостта в работата. Колегите също, може да ви причиняват стрес. Останете спокойни, научете се на търпение и всичко ще се развива положително.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви един много добър период, в който ще усетите как късметът, щастливите стечения на обстоятелствата работята във ваша полза. Ще бъдете положително повлияни от този транзит. 

Цялото притеснение от последните 2 години, може да остане в миналото и да си отдъхнете спокойно. Сега всичщко ще се стабилизира.

Ще има възможности за пътувания в чужбина, които може да се случват с някакво забавяне, но то винаги ще бъде за добро. Относно кариерата, ще имате възможност да реализирате своите планове. 

По-често, ще се налага да пътувате и на кратки разстояния. Можете да очаквате повишение в работата, кариера. Тези от вас, които са заети с обучение, могат да разчитат на много ползотворен период, макар че ще се налага да вложат много усилия.

Ще имате възможност да се срещате с много хубави групи от приятели.

Хората, с които се запознавате ще бъдат много ценни за вас. Ще ги усещате, като сродни души. Можете да бъдете благодарни за всички, хубави нови приятели, с които ще се запознаете през този период. Положително ще се развиват и приходите ви. В случай, че сте имали ситуации, свързани със здравето, може да разчитате, че те ще се рашат по най-добрият начин.

Ще се елиминират и възможностите за конфликти с колегите. Ще имате достатъчно време, за да намерите правилната посока за своето развитие. Има тенденция за случване на инциденти. Някои от вас, може да стигнат до хирургия. Но не се страхувайте, защото Сатурн е силен и ще ви даде цяата си защита. Ще бъде много благотворен със своето влияние.

БЛИЗНАЦИ

През този период ще се наложи да изпитате малко притесенение, страх. Може да се случват неочаквани неща, които да ви стресират. Ще планирате нещо, а ще се случва друго и ще се стресирате. Но точно тези чувства ще водят до това нещата да се движат уверено напред, в полезната посока.

От друга страна, този период е изключително благотворен и подходящ за занимания с йога, медитация, за много духовна работа, езотерика, окултизъм. Вашата кариера ще се развива добре. Ще се наложи да се натоварите с повече работа. Ще се заемете с много дейности.

Трябва да се опитате да останете внимателни, будни и спокойни. Ще се наложи да вършите много неща, с които не сте били натоварени преди. Ще се наложи да се съсредоточите и върху въпросите, свързани със спестяванията, семейството, инвестициите.

Бъдете внимателни относно връзките си с хората от семейството. Бъдете много внимателни към финансовите си дела, защото има опасност от изтичане на пари. Не харчете неразумно. Периодът е добър по отношение на образованието. В случай, че имате деца, може да се проявят някои проблеми с тях. Трябва да подходите много внимателно към техните изисквания.

Ако желаете да имате деца, то периодът е добър.

Но бъдете внимателни, защото ще изпитате стрес в тази връзка – и физически и психически. Определено ще получите защитата на Сатурн, но е възможно да преживеете и някакво разочарование. Ако се грижите правилно за здравето си и спазвате необходимия режим, тогава всчико ще бъде наред.

При вас също важи общото правило – да запазвате спокойствие и търпение през този период. Има тенденция да изпитвате последствията от някои забавяния, свързани най-вече с карирата, работа, но на края всичко ще се подрежда добре. Ще се налага да работите много усилено.

Що се отнася до приходите ви, то следствие на ситуацията в работата, там също може да се налага да изпитвате някои притеснения, но ако оставате отговорни към разходите си, нещата ще се развиват положително. Сатурн ще изисква проява на отговорност и по отношение на семейството.

По-сложно влияние ще има във връзка с проявата на творчество, креативност. Онези от вас, които са ангажирани с обучение, ще трябва да вложат много усилия през следващите три години и ще изглежда, че нещата не вървят. Дори ще имат чувството, че се движат в напълно грешната посока. Но след края на периода, това усещане ще изчезне напълно.

РАК

Основното влияние е в дома на брака. Може да се причинят ситуации със съпруга/та, които да наложат необходимостта да се погрижите за него/нея. Ще трябва да се решат някои проблеми, с вързани с партньора Ако имате връзка и мислите да се обвържете скоро, то това няма да може да се случи бързо, защото Сатурн ще забави процеса.

Но със сигурност, всички пречки ще бъдат преодолени и ще успеете да постигнете целта си. Ако се опитвате да намерите партньор, то ще се налага да полагате много усилия в тази насока. Освен това, ако намерите личност, за която мислите, че е подходяща, може да се окаже, че в действителност да не е.

Но всичко ще бъде за добро. Защото, когато дойде точният момент, вие ще намерите зрялата личност, от която имате нужда. Личност, готова да прояви търпение, грижовност, практичност. Евентуалната връзка, може да се развие положително, само ако се развива бавно.

Онези от вас, които вече са обвързани, може да попаднат в ситуация, в която да се чувстват отдалечени от партньора. Това не значи, че ще се стигне до развод.

Ако се чувства неудовлетворени от партньора, то е по-добре да обсъдите това честно и открито и тогава заедно ще намерите правилното решение. Относно психиката ви, е добре да не подтискате емоциите си, защото може да се чувствате прекалено депресирани. Можете да се насочите към организиране на нов дом с партньора си. Може да има доста проблеми и тревоги у дома.

Ще се изисква изключително внимание от ваша страна относно ремонти и обновяване. По отношение на работата и в случай, че бихте искали да се реализирате в чужбина, то трябва да имате предвид, че може да се появят пречки, които да забавят отпътуването или намирането на работа.

Образованието, учението, също ще се развива с проблеми. Трябва да бъдете внимателни и по отношение на здравето си. Опитайте се да спазвате правилен ежедневен режим и нещата ще се развиват без проблеми. Бъдете дисциплинирани. В живота ви ще се появят много нови хора, които ще дойдат със своите правила и вие ще трябва да се съобразявате с тях.

Късметът ви ще се проявява много бавно. Може да се сблъскате с някои предизвикателства. По време на пътувания в чужбина е необходимо стриктно да спазвате всички правила и закони там. Опитайте да вършите правилните неща.

ЛЪВ

Периодът ще предложи добро влияние от планетните енергии. Можете да разчитате на стабилизиране на въпросите, свързани със здравето, отношенията с колегите, съдебни спорове, конфликти. Предстои ви много работа, много нови отговорности, способност да се справите с опозиция, врагове, конкуренция.

Тези възможности не бива да ви карат, да се чувствате егоистични. Ключовите качства при Сатурн винаги са търпение, скромност, състрадание. Помнете, че колкото е да ви изглеждат дребни нещата в работа, трябва да им обръщате същото внимание, както и по отношение на по-сериозни ангажименти, проекти.

Разбира се ще попадате в моменти, в които вашите врагове ще се опитват да ви причиняват някакви пречки, затруднения, но вие ще успявате да се справяте с тях. Бъдете внимателни по отношение на държавните органи, защото периодът не е подходящ за нарушаване на нормативните разпоредби или който и да било морален, човешки, вселенски закон. Ако имате възможност да отложите евентуално вземане на кредит, заем, то ще бъде по-добре да го направите.

Може да изпитвате притеснения, несигурност и страх.

Оптайте се да действате спокойно, след като бавно сте обмислили всички страни на въпроса. Бързите действия, решения могат да доведат до напрежение и проблеми. По-добре е да действате рутинно, без стремеж към оригиналност или екстравагантно поведенние. Ако подходите нестандартно към ситуациите в живота, може да се сблъскате с проблеми.

Ще успеете да разкриете и елиминирате всички тайни врагове, които могат да се опитат да повлияят на стабилността на вашата връзка. Въпросите, свързани с наследство и спорове в тази област, ще се развиват положително. Пътуванията в чужбина ще се повлияят добре, особено ако са с духовна насоченост.

Има възможност да се срещнете с близки роднини, с които отдавна не поддържате контакти. Тези от вас, които за в подчинена позиция на работното си място, могат да разчитат на подкерапата на висшестоящите, а онези, които се реализират в собствен бизнес – на положително развитие.

Успехът в работата, ще доведе и до успешно развитие на финансите. Бавно, но стабилно. По отношение на здравето, тези, които имат нужда от лечение, ще намерят правилните процедура, лечебна техника, лечители, др. През целият период ще се изисква много търпение и ограничение от ваша страна, но накрая всичко ще се развива във ваша полза.

ДЕВА

Основното влияние ще бъде свързано с децата ви, творческото ви развитие, романтичните преживявания. Още в началото на периода, ще усетите облекчение по отношение на емоциите си, които са били под напрежение през последните 2,5 години. Ще имате възможност се запознаете с нов широк кръг от хора.

Ще усетите облекченито и по отношение на своята връзка. Периодът е много добър за сключване на брак. Онези от вас, които вече са сериозно обвързани, но имат някакви усложнения в отношенията с партньора, ще могат да решат всички недоразумения. Можете успешно да превърнете роматичната си връзка в сериозен ангажимент и дори брак.

Може да има някои затруднения там, но вие сте този, който трябва да поеме отговорност, за да се стабилизират отношенията ви. Ще се въвличате в участие в различни организации или социални групи. Възможно е да се сблъсквате с конфликти в тази връзка. Но вие ще изберете къде и как да участвате.

Всички въпроси, свързани със семейството ще се развиват положително.

Това може да се каже и за спестяванията и семейните активи. Ще срещате хора, които ще ви помагат да постигате целите си. Желанията и мечтите ви ще се изпълняват. Да, бавно, но сигурно. В случай, че бихте искали да имате деца – ще имате такава възможност. Може да бъде забавена, но няма да бъде отказана.

Каквито и проблеми да имате с децата, то сега ще намерите решение на всички тях. Бъдете отговорни към тях. Всяко нещо, което сте искали, но не сте го получавали, сега ще ви бъде предоставено. Така, че внимавайте по отношение на желанията си. Студенти и ученици могат да разчитат на подкрепата на Сатурн по отношение на образованието си.

Разбира се, след като положат всички необходими усилия, за да се справят със задачите си. Подходът към творчеството, креативността, идеите, които имате, трябва да бъде по-балансиран, спокоен. В случай, че усещате липса на вдъхновение, то знайте, че талантът ви не е изчезнал, а има нужда от по практичен и сериозен подход към реализация на идеите. Дори и да усещате напрежение по време на този транзит, помнете, че личната ви отговорност е средството, което може да стабилизира нещата.

ВЕЗНИ

Принципно много благоприятен период за вас. Разбира се, Сатурн ще ви накара да се справите и с някои проблеми и предизвикателства, но те няма да бъдат в състояние да ви извадят от равновесие или да попречат на вашето развитие. Тези от вас, за които Везни е лунен знак, ще усетят влияние, свързано с отношенията с личния партньор и отношенията със семейсвото, у дома. Възможно е да се премине през някои конфликти у дома.

По отношение на кариерата, можете да очаквате период, през който ще бъдете много заети в работата си. Всички въпроси, свързани с работата, ще се развиват по желания от вас начин. Ще реализирате успешно нови проекти. Ще спазвате нови правила, ше сте заети с нови дейности. Ако сте заети в областта на недвижимите имоти, то може да очаквате много добра реализация. Но работата може да бъде една от причините за проблемите у дома.

Може да се чувствате малко депресивно, поради тази причина, но не бива да се поддавате на тези чувства, защото ви очаква положително развитие. Онези от вас, които вече са преживели Завръщането на Сатурн (над 50 г. възраст), могат да очакват, че влиянието ще бъде много благотворно за тях. Транзитът ще повлияе много положително на възможностите за придобиване на нов недвижим имот, дом, автомобил.

Ще имате възможност да се ползвате от сравнително висок стандарт на живот.

Може да се появи необходимост от преструктуриране на дома. Някои от вас, ще трябва да полагат грижи за майка си. Ще имате достатъчно енергия, за да контролирате ситуациите, свързани с конфликти с враговете, съдебни спорове, смъртта. Може да се наложи да се преместите, заради работата. Разбира се, всички тези неща ще се развиват бавно във времето. Но възходът ще е стабилен.

Спокойстви, търпение, работливост и следствие на това – баланс. Това за ключовите думи в този период. Вашето здраве, също ще бъде много важен въпрос, който ще изисква вниманието ви. Основната причина за неговия дисбаланс, ще бъде стресът в работата. Ще имате необходимост от почивка – и психически и физически. Опитайте се да балансирате отношенията вкъщи, за да може да имате повече възможности за отпускане.

СКОРПИОН

Ще усетите необходимост от намаляване на скоростта, с която работите. Разбира се пак, ще се налага да работите много. Но ще бъде добре да се опитате да контролирате “оборотите” в работата. Тенденцията е всички проекти, които стартирате през този период, да се развиват по-бавно от вашите очаквания. Не се притеснявайте. Те ще бъдат довеждани до успешен край.

Просто, в процеса ще се прявяват препятствия, забавяния, с които ще трябва да е справяте. Може да се тревожите, че някак сте изпуснали възможностите за “голямата” реализация в живота си. Но това не е така. Сега е период, в който да се научите на спокойствие и търпение.

Спокойно можете да си отдъхнете, защото вече сте свободни от влиянието и напрежението, което Сатурн оказваше при транзита върху рожденната ви Луна – Саде сати ( през последните 7,5 години). Насладете на по-спокойният период и научете, че бързането в момента е непродуктивно.

Периодът не е подходящ за планиране и стартиране на нови проекти, които са рзлични от общата рутинност на професионалната ви реализация.

Но спокойно можете да обмислите планове за бъдещето, което ще настъпи след 2-3 години. Помнете, че не бива да се втурвате към нови проекти, защото може да се окаже, че усилията ви няма да бъдат възнаградени. Вземането на бързи, импулсивни решения относно промяна на работа (например), може да стане причина за нейната загуба, а така също и за загуба на финанси.

Периодът може да ви даде много положителни резултати, ако сте настроени да работите усърдно, рутинно ( дори да ви изглежда скучно) и имате необходимото търпение. Не поемайте рискове! Работете спокойно и ще имате възможност за стабилно развитие.

Може да се налага да пътувате по-често от обичайното, като някои пътувания може да са без резултат.

Ще има възможност да реализирате отношения, свързани с романтика, обвързване, но ще трябва да се справяте и с някои забавяния, пречки в тази област от живота. Онези от вас, които са заети с учене, ще чувстват, че сега е необходимо да станат по-отговорни и да влагат повече усилия от преди.

Тези от вас, които биха искали да имат дете, може да реализират тази възможност, през следващите 2,5 години. Може да има забавяне, но ще има и възможност. В случай, че имате проблеми с децата у дома – сега е периодът, през който ще намерите решението на тези ситуации. Отношения с децата ще се развиват добре.

Ще ви се даде възможност да имате нов поглед към нещата, към живота. Ще откриете нова истина за себе си, ново духовно развитие. Относно здравето ви – върви процес на подобрение и няма да има нужда да се тревожите за него.

СТРЕЛЕЦ

Сатурн преминава в знак, който е извън вашия асцендент или лунен знак и това води до освобиждение от основното напрежение на последните 2-3 години. Вие наистина преминахте през сложен период и сега е момента да отдъхнете с облекчение. Поздравления за справянето с всички важни кармични задачи!

Сега ви предстои период, в който ще имате възможност да се чувстате щастливи. Основната ви задача, през новия период ще бъде планиране, и ново структуриране на вашите финанси, спестявания, активи. Ще се заемете повече със спестяване, отколкото с харчене.

Въпросите, свързани с отношенията в семейството, също ще намерят решението си. Преценката на семейните активи ще доведе до решения, което ще засегнат недвижимите имоти, които имате, а така също и собствените автомобили. Ако искате да смените някои от тях с нови, то сега ще ви се удаде подходяща възможност.

Разбира се, тези неща ще изискват много работа от ваша страна. Ще имате възможност да реализирате контакти с широк кръг от хора, което може да стане причина за реализация на бизнес намеренията ви. Приходите ще бъдат следствие на това, а те ще ви дадат възможност да придобиете споменатите по-горе неща.

Ще се чувствате успешно. Може да се окаже, че това е най-успешният период във вашата кариера.

Но, разбира се, Сатурн ще изисква много усилена работа от ваша страна. Много хора ще ви се възхищават, някои ще ви завиждат. Но това е естествено следствие от успеха, кйто ви предстои. Запазете спокойствие и реализирайте всяка възможност, която ви се предлага.

Периодът ще бъде много благоприятен за занимания, свързани с йога, медитация, духовност, реализация на вдъхновението ви. Пътуванията в чужбина ще ви носят позитиви, но по принцип е по-добре да останете в къщи и да структурирате нещата там. Има тенденция, която може да доведе до промяна на дома.

Това може да е свързано с реализацията ви в работата. Спестявания, финанси, добри приходи са ключовите елементи за вас през този период.

КОЗИ РОГ

Вие сте хората, които ще получат най-много ползи от настоящият транзит на Сатурн. Бъдете активни и направете всичко, което желаете. Успехът иска да го получите! Това е вашият период. Вашата планета, управителят на асцендента ви, влиза в собствения си дом. Вие сте тези, за които това се случва най-рядко в живота.

Последният път, когато Сатурн е бил там, е било преди 28-30 години. Сега ще остане много дълго. Следващите 3-6 години (след това влиза във Водолей и пак ще бъде благотворен за вас) можете да разчитате на много мощна подкрепа по отношение на цялостното ви развитие.

Не позволявайте на никого да ви оказва влияние или да упражнява някакво условно “насилие” спрямо вас. Включително не позволявайте да ви “използват”. През този период всички действия, които направите, решения, които предприемете, трябва да бъдат следствие на вашия разум, ум, воля, намерения, желание. Само вие знаете кое е най-добро за вас ! Не приемайте съвет и от другите, защото никой от тях не знае на какво сте способни.

Следвайте интуицията си и ще вървите по правилния път на развитие.

Единствения, на когото може да се доверите – сте самият вие! Предстои период, който ще изисква много лични усилия от ваша страна, Но те ще са насочени към вашата личностна реализация. Много голяма възможност за личностно израстване. Можед напълно да промените имиджа си, личността си, живота си. Можете да реализирате всяко своя желание. В никакъв случай не си позволявайте,дори един миг бездействие или леност.

Трябва да изпозлвате всеки миг и да влагате усилия, за да постигнете желания резултат. Направите ли го, ще може да се радвате на постижения, за които никога дори не сте мечтали. Активността е ключова дума за вас, през настоящия период. Времето на Сатурн е вашето време!

Някои от вас може да решат, че искат да сменят работата си.

Ще се налага да поемете много отговорности. Развитието ви ще се характеризира със стабилност. Ще се налага да извършвате много активности, действия, задачи. Ше се справяте успешно с тях. Има възможност да получите най-доброто възможно предложение за работа във вашия живот. Ще реализирате много пътувания. По-вероятно на кратки разстояния. Предстоят ви срещи с много нови хора.Съдбата ви изпраща тези хора, от които имате нужда, които могат да ви помогнат да постигнете целите си. Възможност да получите слава, уважение.

Вашият имиж ще бъде на много високо ниво. Ще бъдете уважаван човек. През последните 2-3 години вие влагахте много усилия във всяка област от живота ви, но някак резултатите не се получаваха достатъчно добри. Нещата, които сте правили са оставали скрити от хората. Сега ще имате възможност, те да научат за вас и вашите възможности. Хората ще изпитват уважение, към способността ви да изпълнявате задълженията си.

Може да се каже, че ще станете известни и ще бъдете натоварени с нова ползотворна работа.

Можете да реализирате всички нови проекти, които пожелаете. Хората, с лунен знак Кози Рог, ще трябва да преживеят напрежението, което Сатун ще окаже върху тяхната психика, но това е кармична ситуация и всички преминават през нея. Все пак, помнете, че Сатурн е в собствен знак и ще се държи много добре, дори и в случая на Саде сати.

Опитайте се да си организирате регулярни моменти за физическа и психическа почивка и всичко ще бъде наред. Може да преживеете някаква промяна, свързана с вашия партньор. Върпосите относно връзката ви, също ще бъдат много важни през този период. Вариантите за развитие, зависят от планетите в личния ви хороскоп, личните периодите, през които преминавате, други фактори. Но като цяло ще търсите много стабилност в своята връзка.

Това може да бъде напълно нова връзка или ще оздравите сегашното партньрство. Ако има някакви конфликти – може да се стигне и до раздяла. Но това ще бъде за вашето положително развитие. В случай, че сте от хората, които търсят нова връзка, то е много възможно това да се случи през този период. Разбира се и тук ще има някакво забавяне. Но какво значение има ?!

Хубавите неща, наистина стават бавно! Сатурн гарантира това в момента.

Тенденцията е да бъдете привлечени от човек, в чиито характеристики са включени стабилност, задълежения, отговорност. Може да бъдете привлчени от много по-възрастен човек от вас или някой, който вече е бил женен. Това трябва да бъде личност, която ще ви даде стабилност и усещане за сила и опора. Човек, който е постигнал определен статус в обществото, постигнал е успех.

Има много силна възможност реализация на нова връзка, която да се развива бавно, стабилно и да остане за цял живот. В никакъв случай не се опитвайте да ускорявате нещата, защото това няма да се получи. Изисква се честност от ваша страна и приятелско общуване.

Това отношение, може да стабилизира всяко различие между вас. Вашата майка или друга възрастна жена ще изисква повече внимание и грижи от ваша страна. Може да се развие конфликт с близки роднини. Ще може да го решите, само ако проявите търпение.

ВОДОЛЕЙ

Предстои период, в който тези от вас, които са с лунен знак във Водолей, навлизат в първата фаза на Саде сати. Този период ще наложи необходимост от внимание относно разходите, които правите. Ще имате възможност да напреднете в кариерата, работата. Вие също ще трябва да полагате много усилия, но резултат ще бъде успех и развитие в работата.

Има тенденция, следствие на този успех да получите положителна оценка от широк кръг хора. Възможно е да станете много поулярни, макар, че сега не ви се вярва, че това е възможно да се случи. Разбира се промяната и при вас ще бъде бавна. Ще се сблъсквате с доста проблеми, особено под формата на конфликти. Най-често те ще се развиват с ваши колеги, опозицията или конкуренцията ви.

Може да откриете, че някои хора, уж са били на ваша страна, но сега поради субективни техни емоции, се оказва, че имат противоположно мнение. Бъдете много внимателни, относно парите, финансите си. Опитайте се да не си причинявате необосновано финансова нестабилност.

В случай, че искате да се насочите към реализиране на нов проект, то е много важно да обмислите всички “за” и “против” и да направите обективна преценка на възможностите за развитие. Предприемайте действия, само ако сте сигурни, че имате възможност да контролирате всички елементи от съответния проект, начинание.

Ще се наложи да се съобразявате с нови правила, норми.

Освен за финансите си, ще се наложи да бъдете много внимателни и за разхода на физическата си енергия. Има тенденция да се заемете с работа, която може да доведе до загуби. На всяка цена трябва да спазвате всички законови разпоредби. Тези от вас, които вече са се установили далече от родното място, могат да разчитат на положителното влияние на енергиите от този период.

Със сигурност ще пътувате доста и това може да доведе до прекалени разходи. Ще ви се иска да се оттеглите на отдалечени места, включително да пътувате до далечни страни, за да може да се отпуснете и починете. Това са моментите, в които ще имате възможност да се насочите към духовното си осъзнаване. Но все пак помнете, че всички решения в този период, вкл. за пътувания трябва да се вземат след бавно и всестранно обмисляне.

В никакъв случай не действайте импулсивно.

Има възможност да постигнете успех по отношение на работа или проект, свързани с чужбина. Пътуванията там, също ще ви ностя позитиви. Периодът е много добър за ученици и студенти. Бъдете внимателни по отношение на здравето. Избягвайте нездравословна храна. Все пак, ще се наложи да понасяте определено количество стрес и е добре да не усложнявате допълнително процеса на храносмилане.

Разбира се, не бива да се страхувате, защото Сатурн е силен и винаги ще намери най-доброто решение за всяка ситуация, но все пак трябва да помним, че той обича отговорността и добрият ежедневен режим. Сатурн ще влезе във вашия първи дом през 2023 г и напълно ще реорганизира личността, живота ви. Много важно е, в момента, да намерите начин да се отпускате и почивате.

РИБИ

Периодът на Сатурн е много добър за вашите приходи и финанси. Разбира се, те ще се развиват бавно, но затова пък много стабилно. Може да обмислите план как да ползвате приходите си или просто да ги реорганизирате. Предстои ви период, който ще сбъдне всички ваши желания. Ще придобиете неща, за които сте мечтали, но досега не сте имали тази възможност.

Отношенията ви с вашите познати ще се развиват много добре. Ще създавате нови връзки, контакти. По отношение на работа и кариера, ще успеете да завършите всеки проект, който вече е започнат.

Има тенденция да се заемете и с нова работа или проект, който да има нужда от повече време за реализцаия.

Последните 2-3 години може да са били малко трудни за работата ви, но сега кариерата ви ще се стабилизира. Ще изчезне напрежението и ще се чувствате спокойни. Ще бъдете стабилни, организирани, дисциплинирани. Що се отнася до децата, то всяко неразбиране, недоразумение, проблем с тях ще бъдат решени.

Ще се чувствате много успешни по отношение на всяка страна от живота. Стабилните ви приходи, ще ви дават увереност, че може да постигнете всичко, което желаете в живота. Тези от вас, които търсят нова връзка, може да разчитат, че през този период ще срещнат личност, която ще бъде много специална за тях.

Това запознанство ще има потенциала да се развие до дълбоко приятелство или до нещо още по-сериозно. Романтиката също ще ви доставя удоволствие. Ще срещнете нови истински приятели. Вярвайте в себе си и Сатурн ще ви помогне да постигнете успеха, който желаете.


дана

Автор: Дана Веда Йордана

За контакти и въпроси последвайте Дана във Facebook:  Danna Veda Yordana 

Leave a Reply