ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love-Soulful Readings: любовна прогноза за месец февруари

Каква е вашата любовна прогноза за месец Февруари 2020 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, Мистични понеделници-таро, Таро на сенките, „Междинно Таро“, гадания Мо и много други.

Всеки месец Blessed Love–Soulful Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец. Blessed LoveSoulful Readings е най-бързо развиващият се канал за видео- енергийни прогнози на българские език в YouTube. 

За по-малко от 9 месеца от създаването си, вече има над 27 000 зрители от 111 държави от целия свят, всички ние, заедно, в мисия „Blessed Love”- да сбъдваме чудесата в живота си!

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. 

Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас ?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си. Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управлявате събитията в живота си.

Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами 🙂

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!
През месец Февруари 2020 година, Blessed Love, споделя историята на най-любовния празник в модерните времена – „Свети Валентин“.

Една поговорка гласи, че „Свети Валентин носи ключовете от корените“. Растенията и цветята започват да растат на този ден. Той се чества като деня, в който започва първата работа в лозята и по нивите.

Говори се също, че птиците предлагат една на друга или се женят в този ден. Друга поговорка гласи, че „Свети Валентин“ бележи началото на пролетта, от скоро се чества и като ден на любовта.

Празникът на влюбените се отбелязва ежегодно на 14 февруари. Произходът му е от западно-християнската религия, празник, почитащ един или двама ранни светии, наречени Валентин.

Денят на Влюбените е считан за значителен културен, религиозен и празник на романтиката и романтичната любов в много региони по света.

Денят за първи път се свързва с романтичната любов в кръга на Джефри Чосър през XIV век, когато традицията на ухажването в любовта процъфтява.

През 18-ти век в Англия тя прераства в повод, при който двойките изразяват любовта си един към друг, като подаряват цветя, предлагат сладкарски изделия и изпращат поздравителни картички, известни като „валентинки“ на своите любими.

Символите на Свети Валентин, които се използват днес, включват очертанията на сърцето, гълъбите и фигурата на крилатия Купидон.

От 19 век ръчно написаните валентинки са отстъпили място на масово произвежданите поздравителни картички, затова и празникът се счита за празник на търговията, поради големия брой продажни на валентински изделия.

Машина на времето…

Има много истории за мъченичество, свързани с различни мъже на име Валентин, свързани с 14 февруари, включително писмен разказ за ареста, затворничеството и екзекуцията на Свети Валентин от Рим за извършвани от него сватбени ритуали на войници с техните любими, на които е забранено да се женят. Св. Валентин е  венчавал войници, преследвани от Римската империя.

Според легендата свети Валентин възстановил зрението на сляпата дъщеря на своя съдия и след това написал писмо, подписано „Вашият Валентин“ като прощално преди екзекуцията си.

Празникът на свети Валентин е установен от папа Геласий I през 496 г., за да бъде честван на 14 февруари в чест на християнския мъченик, свети Валентин Римски, починал на тази дата през 269. г. сл. Хр.

В Европа ключовете на Свети Валентин се дават на влюбените „като романтичен символ и покана за отключване на сърцето на даряващия“, както и на децата, които да се предпазят от епилепсия (наричана болест на Свети Валентин).

Въпреки че не е официален празник в никоя държава, Денят на Свети Валентин е официален празник в англиканското причастие и в Лютеранската църква.

Много части на Източната православна църква също празнуват Деня на Свети Валентин на 6 и 30 юли, първата дата в чест на римския презвитер Свети Валентин, а последната дата в чест на Йеромартир Валентин, епископът на Интерамна -съвременен Терни.

Източник: https://en.wikipedia.org/

В четенето на енергията за месец Февруари, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание  усети енергията!

Какво е посланието за вас през Февруари в любовта ?

Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в прочита на Общата Енергия и видеото:

00:00 Мин. до 03:30 Мин.

Избор през месец Февруари от три възможности:

 1. Мед и Канела – 3:30 мин.

 2. Ванилия – 12:22 мин.

 3. Капучино – 23:30 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия, предимно с цел забавление, защото се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл. Може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот, точно сега. Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания. Нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!


риидинг

Включете се в нашето приключение и пътуване в Енергията! Направете своя Рийдинг на Енергията с различни колоди карти на Blessed Love  – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната силаЧувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, Мистични понеделници-таро, Таро на сенките, гадания Мо и много други. Свържете се с нея на e-mail адрес blessedlove@abv.bg

Последвайте Blessed Love  Card Readings във Facеbook ТУК – станете част от енергийните ангели, които всеки ден сътворяват чудеса в живота си!

1 Comment

 1. Galina Ilieva

  февруари 1, 2020 at 11:42 pm

  Благодаря
  Благодаря
  Благодаря
  От сърце

Leave a Reply