ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love- Soulful Readings: Любовна прогноза за месец Март

Каква е вашата любовна прогноза за месец Март 2020 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на 

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. 

Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

През месец Март 2020 година, Blessed Love, споделя аналитична гледна точка за „ползите“ и „недостатъците“ да се върнеш при бившия си партньор след радяла.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас ?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управлявате събитията в живота си. 

Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами.

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.


Скъпи читателю, здравей в нашата нова гореща тема – бившите страстни любови и да дадем ли шанс на спуканото гърне или старата лепена ваза? Още един шанс да „задържат“ любовта или отново да я „пуснат“ да изтече през вече доста широките процепи на повърхността.

Това, което аз преди не знаех и разбира се времето и опитът ме научиха, е че една връзка и отношения както започнат в началото, така и продължават. Каквито навици и отношение един към друг придобият партньорите, такива остават.

Много често хората си мислят, че ако в началото отношенията не са стабилни и отдадени, базирани са на сексуални приключения и емоционално неглежиране, след време всичко ще се промени към по-хубаво. Любовта ще разцъфти като роза в пустиня. Тук правят първата генерална грешка, която обрича отношенията на неуспех.

Докато пиша тази статия, го правя с лека ирония, защото това е иронията на опита. Разбира се, докато се научи да има правилния подход и изисквания, още в началото, да цени времето и себе си.

Докато порасне и съзре, че от над 7 милиарда население на Земята е избрал и се е завързал/оплел като стар чорапогащник около крака на неподходящ човек и упорито седи там.

Това ще ви се случи поне веднъж в живота – да бъдете чорапогащник. Е, поне докато не осъзнаете,че сте ценни личности, заслужаващи уважение и истинска топлина и любов.

Може да питате Кари Брадшоу, защо й отне толкова много сезони прословутият сериал и още два филма в допълнение към него, за да се добере и ожени за Тузара.

Иронията е, че накрая най-щастливото им време бе да ядат храна от кутия, защото ги мързеше вечер да излизат и да се забавляват.

Бяха достатъчно демотивирани и изтощени, за да не им се полага усилия да станат от дивана. Дори решиха да нямат деца, за да не им нарушават спокойствието? 

Двама типажи, които за мен лично свършиха като съвършени егоцентрици. 

Толкова много време загубиха да преследват своята мечта, единият в любовта, а другият в бохемския начин на живот, че накрая дори не се свързаха помежду си по истински любовен и духовен начин. Просто останаха две независими единици. Двама ловци, хванали плячката си, най-накрая.

Ще кажете – това е филм, за да е по-интересно сюжетът е разтеглив, но всъщност е реалност. Защото реалността са сезоните на нашия живот както тези в сериала, в който ние избираме на кого даваме шанс и колко пъти сезонът на грешките ще се повтори. Кога ще си научим урока или кога Той/ Тя ще променят отношението си към теб.

А какво ще се случи накрая, когато се окаже, че фантазията и приказката за голяма любов и страст се окажат скучни до смърт вечери на двама души, които са се загубили по пътя си?

Двам души, допуснали толкова много грешки, че вече не биха могли да ги преброят. Ттегчени, размазани на дивана без капка желание за преживявания в любовта. Вероятно изнервени от житейски дребни грижи и търсещи спокойстиве гръб в гръб на семейната спалня.

Без духовна връзка, без „лепилото“ на настоящата любов, без дълбока емоция. Роматиката остава добре покрита в старата пижама или поглед забит в книга или вестник, където всеки може да обърне внимание на своя свят – но точка на пресичане сякаш няма за техните два свята в един.  

Бум, фантазията се оказва – илюзия. Когато гонитбата свърши остават студената храна. Тук, за студена храна може да считаме и блюдото от претоплени чувства и тъжните вечери на двама незинтересовани мъж и жена. Те толкова много са се гонили, разделяли, събирали, че накрая, когато са заедно, вече нямат предизвикателство и това ги съсипва от скука.

Започва сезонът на истината, фантазията вече е в миналото

Добре дошъл  в реалността – устройват скандал по навик, искат адреналин, но сега скандалът е за звука на телевизора или за това дали единият иска да вечеря у дома или навън. 

Мечтаната дестинация за голяма, страстна, жарка, изпепеляваща любов – май е била само в главата ти. Но си уморен. Та ти толкова се бори, наградата е заслужена. Той/ Тя е при теб – но защо нищо не е така като си го представяше, кое се обърка?  

Сега да видим и малко по рационално, какво може да се очаква, ако дадете шанс на вашият Тузар или вашата Кари да се върне в живота ви. Ще коментираме общи аспекти и ако се припознаваш в някои от тях може да ги вземеш предвид.

Ползи да се върнеш към старата любов/ бивш партньор:
 1. Вярваш в Любовта и си сигурен,че това е твоят Човекне обичаш да се предаваш, защото си силен и устремен.
 2. Чака и преследва, вложи нечовешки усилия, толкова дълго, още малко и ще успееш да достигнеш мечтата си. Не е време да се отказваш.
 3. Няма да ти се налага да се запознаваш с нови хора, да ходиш по срещи и да се влюбваш отново – спестяваш време J и енергия.
 4. Няма да си излизаш от зоната на комфорт – любов с бившия е идеална котва да си седиш на едно и също пристанище години наред. Кораб, който не плува, няма нужда от гориво и да излиза в бурни, непознати води.
 5. Нямаш нужда от нов партньор, с който да започнеш на чисто – да бъдеш споделено обичан и желан.
 6. Вече си си представил целия ви живот заедно – от това как ще си купите общ дом, до това как ще си държите ръцете на пейка в парка, докато внуците ви играят на пързалката – нямате нужда от нова мечта, тази е идеална и продължавате да я следвате.
 7. Свикнали сте да го обичате и това ви кара да се чувствате добре. Дори, когато човекът ви кара да се чувствате зле, потъпква ви, пак ви е „добре“, защото „Обичате“ – безусловно, безлимитно и отдадено. Любовта изисква жертви, време и търпение.
 8. Има шанс да ви се получи този път, ако успеете да отработите миналите си грешки и преживявания. Изчакай, моля, тук, да преброиш – колко пъти сценарият се повтори – оставяме ти минимум 8 минути …
 9. Обичате да прощавате и така израствате духовно. Той/Тя е вашият учител, вие сте сродни души и Съдбата е написала на ръката ви – „вечно заедно“ В+М= ВНЛ
 10. Старата Любов ръжда не хваща и вашата ще лумне като горски пожар, когато се видите, ще бъдете изпепелени от страст и един от друг и всичко ще бъде различно, чакането ще си е струвало. Да, усещаш го, затова чакаш от 9 месеца да ти пише смс.

Недостатъци, рискове и заблуди да се върнеш към стара любов/ бивш партньор:
 1. Както нямаш втори шанс за първо добро впечатление, така нямаш шанс, ако веднъж си показал,че си търпелив и прощаващ, да те вземат насериозно втори път – всъщност има, но не всеки е готов на действия, за да го докаже и да изиска респект.
 2. Всеки път ще те пробват занапред, до къде може да стигнат, до къде ти е лимитът – дали няма да минат метър отново.
 3. Там, където веднъж са те потъпкали и унижили, излъгали – ще го направят пак, „закон на навика“. Нищо,че ти си мислиш,че си униално изключение.
 4. Казваш си,че този път всичко ще бъде различно, защото сте си взели поука от грешките. Когато го казваш, не забравяй, че говориш само за себе си, защото нямаш ни най-малка представа какви поуки си е взел твоят човек и изобщо стигнал ли е до тях.
 5. Вярваш силно или по-скоро ти се иска човекът да се е променил, дори може би се кълнеш,че е така – но бъди готов за изненади.
 6. Има реален шанс да повторите моделът от преди на несериозно отношеие, изневяра, разочарование, липса на желание за развитие на връзката от страна на бившия/бившата.
 7. Мислиш, че го познаваш добре, но дали това не е само твоята фантазия и проекция на това, което искаш да бъде. Ако го познаваш, защо не предвиди как да реагираш на предходната ви криза, а отново се стигна до раздяла?
 8. Огледай се, колко твои приятели направиха щастливи връзки и семейства с бившите си, с които се разделяха 5-10 пъти в рамките на 3 години?
 9. Мислиш си,че си му единствената, голямата любов и този човек те обича истински – тогава защо те изостави?
 10. Не си струва да обръщаш гръб на бъдещето, за да видиш миналото – за да е минало, значи, Вселената ти е отредила нови възможности. Обърни се и ги погледни. Само за миг, излез от кутията и се огледай, там има нещо специално, някой специален, дай му шанс да го видиш за миг.

Въпросник – отговори на себе си и бъди искрен, от това зависи твоят живот и щастие!

Коя е истинската причина да искаш да се върнеш, там, където вече те загърбиха?

Можеш ли да вярваш на този човек?

Колко струва доверието ти?

Той мислиш ли,че те обича наистина?

А ти обичаш ли го? Защо?

Представи си живота ви след всичко, което се случи до сега – имате ли бъдеще без сянката на миналото?

Готов ли си да се изправиш срещу всички страхове, въпреки себе си и да рискуваш?

Как виждаш живота ви след 1 година ежедневен живот заедно?

Какво печелиш ако сте заедно?

Какво губиш, ако сте заедно?


Четене на енергията за месец Март

Ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание  усети енергията!

Какво е посланието за вас през Март в любовта? Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? 

Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в прочита на Общата Енергия и видеото:

00:00 Мин. до 02:09 Мин.

Избор през месец Март от три възможности:

 1. Горски човек – 2:09 мин.
 2. Обувка на Пепеляшка – 11:37 мин.
 3. Лебед – 23:52 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия. Те са предимно с цел забавление, защото се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл. Може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот, точно сега.

Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания. Нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!

Последвайте Blessed Love  Soulful Readings във Facеbookhttps://www.facebook.com/blessedlove.soulfulreadings/?modal=admin_todo_tour – станете част от енергийните ангели, които всеки ден сътворяват чудеса в живота си.

Ще намерите стотици отзиви за прочита на общата енергия и енергията от лични рийдинги, с които сами ще се убедите, че енергията работи.


риидингВключете се в нашето приключение и пътуване в Енергията! Направете своя Рийдинг на Енергията с различни колоди карти на Blessed Love  – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната силаЧувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, Мистични понеделници-таро, Таро на сенките, гадания Мо и много други. Свържете се с нея на e-mail адрес blessedlove@abv.bg

Последвайте Blessed Love  Card Readings във Facеbookhttps://www.facebook.com/blessedlove.cardreadings/?modal=admin_todo_tour – станете част от енергийните ангели, които всеки ден сътворяват чудеса в живота си!

Leave a Reply