ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love-Card Readings: любовна прогноза за месец ноември

Каква е вашата любовна прогноза за месец Ноември 2019 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, гадания Мо и много други.

Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец. Blessed Love Card Readings е най-бързо развиващият се канал за видео- енергийни прогнози на българские език в YouTube. За по-малко от 7 месеца от създаването си, вече има над 27 000 зрители от 111 държави от целия свят, всички ние, заедно, в мисия „Blessed Love”- да сбъдваме чудесата в живота си!

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР. Kак да управлявате събитията в живота си? Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами.

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

През месец Ноември, Blessed Love, споделя признаците, по които може да познаете,че сте срещнали своята душа близнак „Twin Flame”, според нейният опит и житейски разбирания.

Мисията на душите близнаци е да се пробудят за безусловна любов един към друг и към света. Всяка двойка минава през редица изпитания, за които е сключила споразумение в духовното кралство да преживее,тук, на земята.

В описанието по-долу ще акцентираме на положителните и прекрасни трансформиращи отражения, които оставя този духовен контакт на душите близнаци един във друг.
 • Срещата между двамата за първи път се случва,чрез необичаен низ от синхронични случвания и събития. Неочаквано и като зашеметяваща магия и за двамата. Може да се окаже, че имате много голяма разлика в годините, социалното положение, опитът и начинът по който се е стекъл животът на двама ви.
 • Силно привличане още от първия контакт, дори преди да е бил физически. Например,при комуникация в интернет,усещате силно привличане да говорите безкрайно дълго. При жива среща усещате близост още от първия миг, „изглеждаш ми познат от цяла вечност“.
 • Удивителна и магична, обаятелна и нажежена до червено става обстановката и въздухът около вас, когато сте в едно помещение заедно, очи в очи. Усещате близостта, усещате мислите си, дори от разстояние.
 • Може моментално да започнете да дублирате думите и желанията си, да допълвате изреченията си, сякаш сте се познавали цял живот.
 • Усещате за първи път толкова силна химия, привличане, желание да сте заедно и близо до този човек, каквото никога до сега не сте имали към някой друг. Не искате да се разделяте.
 • Чувствате дълбоко чувство на благодарност и мека топлина по цялото си тяло, божествено усещане за цялост. Благодарите на цялата Вселена, летите, светите, хората ви питат „Какво се е случило, светиш?“.
 • Между вас няма бариери, срам, нещо нередно – всичко е възможно, прието, дори най- налудничевите неща, които не бихте направили с друг човек, ви се струват прекрасна идея, отдавате душата и тялото си един на друг безусловно. Чувствате се у дома си, това е другата част, това е любовта.
 • Чувствата са безгранични, любовта няма земни думи, с които да се опише или разкаже, това е вечност, това е вяра, това е сила на духа,  сливане, безтегловност, омая, това е мисия „Безусловна любов“.
 • Когато давате любов един на друг, това носи радост на дващия по-голяма от всичко на света, сърцето ви е отворено, любящо, струящо да споделя с вашата душа близнак. Давате без да искате в замяна, божествено чувство на готовност да дадеш всичко, без да изискваш нищо.
 • Сексуалните отношения между двамата са повече от празник за телата, сливане на страстта и любовта в един магичен танц на енергията, който е като наркотик – пристрастяващ, ненаситен …
 • Дори животът да ви раздели, нищо не може да излекува това свято желание и липса на другата част, двамата усещате,че е предопределено да сте заедно и времето и разстоянията не могат да заличат този божествен копнеж един за друг. Чувствата не минават, никога,тлеят, за да разгорят нов пожар при всяка нова среща.
 • Рано или късно разбирате,че не може да живеете един без друг и магнетизма между вас е съдбовно случване, по божествени пътища сте водени един към друг. Независимо колко е труден пътят, вие колкото и да бягате от него винаги се връщате там, защото всички пътища водят към другата част.
 • Усещате предопределеност и обща мисия, цел, имате работа, която трябва да свършите заедно в този живот.
 • Усещате пълнота, спокойствие, любов, щастие, свещена вяра,че всичко ще бъде наред, оптимизъм, светлина, пеперуди в корема. Безусловно щастие се разлива в клетките ви. Имате всичко за което сте мечтали, имате до себе си Любовта!

В четенето на енергията за месец Ноември, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание – усети енергията!

Какво е посланието за вас през Ноември в любовта – Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в прочита на Общата Енергия и видеото: 00:00 Мин. до 02:13 Мин.
Избор през месец Ноември от три възможности:

Лебед – 2:13 мин.

Костенурка – 12:05 мин.

Горски човек – 24:55 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия. Te sa предимно с цел забавление. Pрочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. 

Не взимайте прибързани решения на база чутото. Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл. Mоже би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот, точно сега. Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания и нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!


logoПри желание да се свържете с Blessed Love, за да бъде прочетена лично вашата енергия и да намерите отговори на въпросите, които ви вълнуват, може да пишете на e-mail адрес blessedlove@abv.bg  Последвайте Blessed Love във фейсбук ТУК

Поздрави, Blessed Love

Leave a Reply