ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love Card Readings: любовна прогноза за месец Юли

Каква е вашата любовна прогноза за месец Юли 2019 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, гадания Мо и много други. Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец.

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управляваш събитията в живота си.

Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами 🙂

В четенето на енергията за месец Юли, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли?

Какво е посланието за вас в любовта през Юли? 

Radhaa Nilia, Model

Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Избор през месец Юли от три възможности:

Въведение в рийдинга и избор: 0:00 – 3:13

Избор от три възможности:

 • Рапунцел – 3:13 мин.
 • Жабокът Принц – 17:28 мин.
 • Малката Коала – 33:30 мин.

И нека не забравяме, любовната прогноза е на база общата енергия, предимно с цел забавление. Чрез нея се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл, може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот, точно сега.

Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания и нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!

Първа изненада: РИЙДИНГ на енергията на стихиите за лято 2019

За първи път на български език Blessed Love-Card Readings създаде рийдинг на Енергията на стихиите за Лято 2019: Огън, Въздух, Вода и Земя.

Каква е вашата стихия и на вашия любовен интерес, съвместими ли са енергиите ви? Искате ли да разберете повече? Разберете от уникалната статия, която ще публикуваме в  SHREYA.BG в следващите няколко дни!

Втора изненада: ИГРА

Включете се в ИГАРАТА ЗА БЕЗПЛАТЕН ЛИЧЕН РИЙДИНГ, валидна до 30 юни 23:59 часа. Не отлагайте късмета си!

Игра на Blessed Love-Card Readings

1.Абонирай се за канала на Blessed Love-Card Readings в YouTube + натисни Камбанката
2.Коментирай статията в Shreya.bg със сърчице ❤
( Може да споделите с приятели, за да участват и те)

Успех!

Един от Вас ще спечели Личен рийдинг с 8 въпроса на лична тема в началото на Юли! Победителят ще бъде изтеглен и обявен във видео в канала на Blessed Love-Card Readings в YouTube

Важно: Ако вече си абониран за канала – остава да напишеш сърчице като коментар ❤


лого

При желание да се свържете с Blessed Love, за да бъде прочетена лично вашата енергия и да намерите отговори на въпросите, които ви вълнуват, може да пишете на e-mail адрес blessedlove@abv.bg

Поздрави, Blessed Love

2 коментара

 1. Стефито

  юни 22, 2019 at 8:51 am

 2. Tony

  юли 29, 2019 at 12:13 pm

  на сто процента съвпадениу

Leave a Reply