ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love: партньорство и енергия на стихиите за Лято 2019

За първи път на български език Blessed Love-Card Readings създаде рийдинг на Енергията на стихиите за Лято 2019: Огън, Въздух, Вода и Земя. Каква е вашата стихия и на вашия любовен интерес, съвместими ли са енергиите ви? Искате ли да разберете повече? Разберете отговорът в следващите редове! 

Партньорство в Любовта и съвместимост на Стихиите

Festival of Colors

Огън-Вода
Класическа битка между две стихии. Единственият шанс в тази ситуация е или огънят да се научи да не пари така силно, или неговият партньор да бъде наистина търпелив.

ОгънЗемя
Земята се справя с туширането на слабия пламък, ако огънят не изгори всичко. Подобен съюз е труден, но интересен и си заслужава усилията.

ОгънВъздух
Всичко завършва обичайно със “сламен огън”. Тази връзка прилича на мимолетен роман, където се срещат силната и устойчива страст.

ОгънОгън
В този съюз няма да има скука, но затова са нужни здрави нерви, в замяна ще имат богат творчески живот.

ЗемяВода
Това е двойка, която се влюбва от пръв поглед. Земята привлича със своя реализъм, водата – с чувства, а това всичко гарантира спокоен и хармоничен живот.

ЗемяВъздух
Просто удивително е, че тази двойка може толкова дълго да нервира един другиго и да се кара. За жалост между тях няма нищо общо!

ЗемяЗемя
Ако някой обича покоя – този съюз е за него. Но наред с това той е заплашван от скуката и излишната и прекомерна стабилност.

ВодаВъздух
Водата обича дълбините, а въздухът – свободното пространство, оттук – и добро взаимопочитане в този съюз.

ВодаВода
Чувствата са в излишък и струва ли си да се икономисват в това трудно време? На много обаче това се харесва.

ВъздухВъздух
Този съюз е винаги в движение. Само някои издържат постоянната неопределеност и неувереност в утрешния ден. Но някои се чувстват добре в атмосферата на постоянна импровизация.

Огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец

Огънят е съзнанието, проявяването на индивидуалността, волята, като импулс на деятелността. Огънят обича само един човек. Ако престане да го обича, това става изведнъж, рязко. Ако реши да прости, то също става веднага. 

Той много тежко преживява раздяла, ако го изоставят, изпада в депресия, известно време се намира в състояние на душевна пустота, загубва интерес към живота, докато не натрупа достатъчно енергия за нови подвизи.

За Огъня изясняването на отношенията е начин да наложи на партньора си своята воля. За Огъня най-висшият символ е предаността.

Докато той мисли и чувства, че вие сте му предан, той ще се грижи за вас, ще ви помага, ще ви учи и ще ви възнаграждава. Но когато загуби това чувство, той се оттегля и вие вече не сте му интересени.

Водните знаци: Риби, Рак и Скорпион

Водата е стихията  на емоциите. Водата се влюбва до уши. Тя се нуждае от емоционално наситена атмосфера. Тя обича да драматизира. Водата е крайно чувствителна, тя реагира на всяко изменение в емоциите на партньора си.

Тя би искала партньорът изцяло да й принадлежи и тя го възприема като своя собственост. Ревнива е и трудно прощава. Дълго се измъчва, тежко преживява измяната, устройва скандали.

Изясняването на отношенията е любимо занимание на Водата. Водата се разделя трудно, със сълзи. Не може да си тръгне, тя много се привързва и дълго преживява. За нея липсата на емоции означава липса на живот.

Тя по-трудно от другите стихии преживява измяната и раздялата, най-силно запазва в паметта си отпечатъка на минали събития. Водата всичко помни, но нейната памет е емоционална, в зависимост от настроението.

Земните знаци: Телец, Дева и Козирог

Земята стихията на конкретната дейност. Земята иска да почувства в партньора си опора и надеждност, в противен случай става неспокойна и нервна. Ако Земята е преживяла отрицателни емоции, тя във всяка сходна ситуация влиза с очакването, че отново ще се повтори същото. 

Земята много трудно прекъсва отношения, не обича да променя начина си на живот, формата. Ако са я излъгали, изглежда, че е простила – тя има бавна реакция и много дълго последcтвия, затова тази лъжа може да послужи като повод за разрив, например, след 10 години.

Въздушните знаци: Водолей, Близнаци и Везни

Въздухът е стихията на мисленето. Въздухът се влюбва лесно, свободно и се разделя без особени преживявания. Може едновременно да има няколко любовни връзки и при това без всякакви угризения на съвестта.

Раздялата преживява по–леко от другите стихии. Във взаимоотношенията на Въздуха емоциите не са достатъчни, трябва да има духовен контакт, взаимодействие, общуване, в противен случай той веднага губи интерес. Въздухът е най-хуманен. Той признава свободата – и своята, и на другия.


логоПри желание да се свържете с Blessed Love, за да бъде прочетена лично вашата енергия и да намерите отговори на въпросите, които ви вълнуват, може да пишете на e-mail адрес blessedlove@abv.bg

Поздрави, Blessed Love

Leave a Reply