ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love-Card Readings: любовна прогноза за месец септември

Каква е вашата любовна прогноза за месец Септември 2019 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“ гадания Мо и много други. Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ни разкрива каква е нашата любовна прогноза през предстоящия месец.

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управлявате събитията в живота си. Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами.

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

През месец Септември, Blessed Love, споделя вдъхновяващи цитати на свой любим автор Луиз Хей, спомогнал за духовното й развитие, чрез книгата „Излекувай живота си“.


Мисли за Любовта

Любовта ражда чудеса. Когато обичаш себе си, позволяваш на чудесата да се случат в Живота ти. Когато обичаш и приемаш себе си, всичко в Живота ти потръгва. Всеки ден поглеждай в огледалото и казвай на образа отсреща: „Аз НАИСТИНА те обичам! Теб! Точно теб!“.

Най-добрият начин да получиш любов, е да дадеш любов. Ако вярваш, че никой не те обича и че си самотен, това ще намериш в Живота си. Ако вярваш, че Любовта изпълва с радост сърцето ти, това ще намериш в Живота си. Бъди готов за Любовта. Бъди готов да обичаш и да я цениш. Бъди готов да й се отдадеш напълно.


Мисли за Изцелението

Твоето съзнание и твоето сърце са твоето лекарство. Изцелението означава да постигнеш цялост; изцелението означава да приемеш изцяло себе си – не само онова, което ти харесва, а наистина всичко; да приемеш целия себе си такъв, какъвто си.

Обърни се навътре в себе си и ще откриеш способностите си на лечител. Ти притежаващ невероятни умения, за които досега не си подозирал.

Затова бъди готов да стигнеш до ново ниво на съзнание и да откриеш способности и таланти, които не си подозирал. Ти си напълно способен не само да излекуваш някаква си болест.Ти си напълно способен да изцелиш себе си на всички възможни нива.


Мисли за Благодарността

Вселената обича благодарността. Колкото по-благодарен си, толкова повече блага получаваш. Под „блага“ разбирам не само материалните неща, но и всички хора, места и преживявания, заради които си струва да се живее.


В четенето на енергията за месец Септември, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание – усети енергията!

Какво е посланието за вас през Септември в любовта – Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в прочита на Общата Енергия и избор от три възможности:

Въведение в любовната прогноза + избор до 3:57 мин.

Цветен медальон – 3:57 мин.

Кръст – 14:15 мин.

Златен медальон – 25:28 мин.

И нека не забравяме, любовната прогноза е на база общата енергия, предимно с цел забавление, защото се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл, може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот, точно сега.Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания и нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!


 

logoПри желание да се свържете с Blessed Love, за да бъде прочетена лично вашата енергия и да намерите отговори на въпросите, които ви вълнуват, може да пишете на e-mail адрес blessedlove@abv.bg  Последвайте Blessed Love във фейсбук ТУК

Поздрави, Blessed Love

Leave a Reply