ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love-Card Readings: любовна прогноза за месец октомври

Каква е вашата любовна прогноза за месец октомври 2019 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“ гадания Мо и много други.

Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец. Blessed Love Card Readings е най-бързо развиващият се канал за видео- енергийни прогнози на български език в YouTube. За по-малко от 6 месеца от създаването си, вече има над 26 000 зрители от 111 държави от целият свят, всички ние, заедно, в мисия „Blessed Love”- да сбъдваме чудесата в живоат си!

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си. Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управлявате събитията в живота си.

Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами. 😉

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

През месец Октомври, Blessed Love, споделя своите мотивиращи мисли относно Вярата

В моята мисия свързана с видео-канала на Blessed Love – Card Readings, всеки ден е ден, в който може да повярваш,че чудото ще ти се случи или просто да заровиш глава във възглавницата и да не искаш да видиш как работи Вселената и Светът около теб, да отричаш очевидното – Ти си творец на своята реалност!

Често ме питат „Как да повярвам в нещо, което „ не виждам“, нещо, което го „няма“? Моето лично усещане и убеждение, гравитира около това, че Енергията, винаги ни доставя послания, знаци, синхронични случвания във физическата реалност или интуитивни сигнали за предстояща промяна, чудо или съдбовен момент.

Това послание се повтаря десетки пъти, независимо дали ще изгледате едно видео с рийдинг или десет – посланието винаги ще ви насочва към един изход – така работи Енергията.

Аз го наричам „ТЕСТ НА ВЯРАТА“!

Дълбоко в себе си, ние често можем да усетим протест – силен протест срещу това да приемем щастието и любовта. Протест дали наистина е възможно да се случи именно на нас. Протест, оправдан от изминала болезнена история. Всеки човек има такава история, няма човек без болка и рани, важното е как се справя с тях – като войн или като жертва.

Виждаме в един момент, да, ето, чудото се случва, но е за малко и нещо отново се обърква. Тест на Вярата е това! Да усетиш за миг щастието и то пак да се изплъзне, сякаш не е било.

Имаме два избора: Да повярваме и поддържаме вярата или да не повярваме и да се откажем. Път между тях няма. Изборът е само един. В двата случая Енергията ще бъде променена и ще бъде сътворено различно настояще и бъдеще, според избора ни.

Имаме два избора: Да повярваме,че ние сами създаваме своята реалност или да повярваме,че всичко е забавно видео- послание, с което се утешаваме докато страдаме за онова щастие, което нямаме смелост да повярваме,че е възможно за нас.

Затова е важно всеки осъзнато да поеме отговорност за своята реалност, защото Енергията отразява творческия процес на нашите мисли, желания, вярвания. Енергията не предсказва бъдещето, защото няма 100% истина, докато ние не решим да я създадем сами! Всичко е в ръцете на всеки от нас.

Blessed Love е водачът, който ще ти покаже, какво сам си сътворил до момента и ще ти помогне да се придвижиш, чрез личните си решения в правиланата посока, защото всичко зависи от Теб!

taro

Няма вълшебства, има позитивни действия и нагласи, стремежи към успеха, любовта, щастието. Това е „ТЕСТ НА ВЯРАТА! Това е тест, Ти войн ли си или жертва?!

В четенето на енергията за месец Октомври, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание – усети енергията!

Какво е посланието за вас през Октомври в любовта – Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в любовната прогноза + избор до 3:05 мин.

Избор през месец Октомври от три възможности:

1. Камъче Южна Америка– 3:05 мин.

2. Рапан– 14:40 мин.

3. Камъче Кръгло– 25:32 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия, предимно с цел забавление, защото се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл. Може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот точно сега. Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания. Нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!


logoПри желание да се свържете с Blessed Love, за да бъде прочетена лично вашата енергия и да намерите отговори на въпросите, които ви вълнуват, може да пишете на e-mail адрес blessedlove@abv.bg  Последвайте Blessed Love във фейсбук ТУК

Поздрави, Blessed Love

Leave a Reply