ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love-Card Readings: Любовна прогноза за месец януари

Каква е вашата любовна прогноза за месец януари 2020 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, Мистични понеделници-таро, Таро на сенките, гадания Мо и други.

Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец. Blessed Love Card Readings е най-бързо развиващият се канал за видео- енергийни прогнози на българские език в YouTube. 

За по-малко от 9 месеца от създаването си, вече има над 27 000 зрители от 111 държави от целия свят, всички ние, заедно, в мисия „Blessed Love”- да сбъдваме чудесата в живота си!

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. 

Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управлявате събитията в живота си. Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами!

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

През месец януари 2020 година, Blessed Love, споделя свои мисли и възгледи за новото начало в живота и не-перфетните неща.

Какво е новото в едно начало? Да създадеш себе си отново – но нали вече си създаден, по съвършен образ от величието на Живота? Да поканиш промяната в живота си? Да направиш всичко, което толкова пъти отложи? 

Да се престрашиш на крачка към неизвестното? Да рискуваш да грешиш или да си дадеш шанс да пораснеш? А можем ли наистина да започнем от „нулата“ ?

Много скъп за мен човек, веднъж ми каза, „Никога не е от нулата, затова държа на теб, защото имаме история“. 

Много е важно да знаете, че никой не иска от вас да сте нови, да сте перфектни, ако някой ви обича, то е защото сте автентични и не-перфектни, със своите собствени особености и своите собствени дефекти.

Обичта на другите към теб се поражда от уникалността в теб – а често най-любимите неща стават онези не-перфектности, които създават историята на две души в синхрона и танца на своята оязвима, небрежна, не-перфектна същност.  

Няма правила за щастливо ново начало, няма формула и точки за успех

Както и няма формула за щастие, защото, за едни щастието е да спечелят повече пари за онова желано пътешестие, а за пътешественика, щастието е да намери своя пристан, където ще бъде посрещнат в уют и хармония.

И все пак има няколко основни момента, ако решиш да предприемеш стъпка в нова посока и стъпка към твоята по-съвършена версия. А всъщност да направиш неща свързани с промяна в твоята мисловна нагласа и възприятие за себе си и за света около теб.

  • Вярвай в себе си и в онази невидима сила вътре в теб – наречена интуиция, която е твоята връзка с Вселената. Тя винаги ще те води към твоя разтеж като личност.
  • Бъди честен със себе си и анализирай смело миналият си опит, грешки, уроци и успехи. Какви изводи направи?
  • Приеми,че ти си единствения човек, който е способен да се погрижи по най-любящ начин за теб, бъди мил и отдаден към себе си и нуждите си. Бъди приоритет в живота си. Намери нови стойности, оцени своите качества.
  • Направи списък с всичко за което, точно в този момент те прави най-богатият човек на света. Поласкай се, поздрави се, купи си цветя, напиши си поздравително писмо, защото ти заслужаваш всеки свой успех. Наслади се на това, което имаш материлано и нематериално, наслади се на твоето тяло и душа и забрави какво нямаш. Когато оцениш какво имаш, ще получиш повече J
  • Не отлагай повече смелата стъпка напред към мечта, цел, нови хоризонти, напусни старата енергия, започни да живееш качествено и влез в ролята на ученикът, който има на какво ново да се научи, но не се страхува и от двойки в бележника си. Нямаме много време, знай това.
Бурканът с топчета

Четох една притча, в която беше казано, сложи в един буркан топчета, колкото години живот мислиш,че ти остават и махай всяка година по едно топче. Може би като видиш колко празен ще е буркана, ще осъзнаеш, колко малко време имаш за действия.

Например, ако човек живее средно до 80 години, а ти си на 45, остават ти само 35 топчета, това са по малко от 12 775 дни … изплаши ли се, да, аз също, но това е факт. Спомних си и един филм „Дилъри на време“, имаха часовници отброяващи колко време живот им остава – какво би показал твоя часовник?
Имаш ли време за отлагане на смелите си мечти и хоризонти?
Свържи се с правилните хора в живота си
По правилните причини. Не оставай в обкръжението си токсични хора, взимащи, без да връщат в замяна – емоции, мигове, чувства, наслада. Такива, които отлагат да ти дадат това, което ще бъде вид растеж за теб като личност и за двама ви като цяло. 

Тук не става дума само в любовта. Става дума за всеки един независимо каква роля има в живота ти. Запитай се – каква стойност му даваш ти, каква стойност ти връща той?

Ако ти е трудно да намериш отговорите, нещо не е наред в тези отношения, намери какво е то, не отлагай.

Спри да се осъждаш за миналото

Спри да съжаляваш за опита, това ти беше нужно за да си още по-силен и уверен в себе си!

Дай си шанс да си прощаваш и да прощаваш на другите, това е изцелението за всички човешки беди.

Намери извора на добротата в себе си и намери сили да простиш, за да си физичеки и психически здрав, самия ти.

Прошката е подарък за теб, не за друг, това е твоята вътрешна хармония и баланс, душевен мир и извор на сила.

Помагай на хората

Помагай по начин, който ти носи удоволствие, това ще ти донесе силно чувство за стойност и принадлежност към мисия.

Поеми отговорност за себе си и случаващото се

Спри да търсиш причина за нещо, което намираш за нередно в другите, потърси я в себе си, промени това, което не харесваш и ще видиш как енергията се променя за теб и около теб.

Казват, че другите са огледало на самите нас и отразяват добрите и лошите ни черти, чрез поведението си към нас.

Прави позитивни неща

Неща, които да те водят напред, разширявай се, учи, твори, направи живота си вълнуващ, още днес.

Променяй Енергията – ти можеш!

В четенето на енергията за месец януари, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание  усети енергията!

Какво е посланието за вас през януари в любовта? Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в прочита на общата енергия за месец януари и видеото:

00:00 Мин. до 02:13 Мин.

Избор през месец януари от три възможности:
  1. „Кръгло“ Камъче – 2:13 мин.
  2. Камъче „Южна Америка“ – 12:47 мин.
  3. Камъче „Сърце“ – 23:35 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия. Те са предимно с цел забавление, защото се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията през януари. Разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл. Може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот точно сега. Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания и нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция през януари, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!


риидингВключете се в нашето приключение и пътуване в Енергията! Направете своя Рийдинг на Енергията с различни колоди карти на Blessed Love  – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната силаЧувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, Мистични понеделници-таро, Таро на сенките, гадания Мо и много други. Свържете се с нея на e-mail адрес blessedlove@abv.bg

Последвайте Blessed Love  Card Readings във Facеbookhttps://www.facebook.com/blessedlove.cardreadings/?modal=admin_todo_tour – станете част от енергийните ангели, които всеки ден сътворяват чудеса в живота си!

Leave a Reply