ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love Card Readings: любовна прогноза за месец Август

Каква е вашата любовна прогноза за месец Август 2019 година? Рийдинг на Енергията с различни колоди карти – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, гадания Мо и много други. Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец.

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята, чрез картите. Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас ?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управляваш събитията в живота си. Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами.

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

Забавно обяснение: Представете си,че сте на изпит след няколко дни. Учили сте, имате знания, но все пак усещането е, че има много, което не сте научили и се съмнявате  в крайния изход. Сега си представете, че някой ви дава всички задачи + отговорите за изпита и начина им на решаване.

Чудесна новина, вие сядате и не научавате само отговорите, а и начина как да решите задачите – т.е натрупвате знания как да решите различните задачи.

Отивате на изпита и вместо да препишете отговорите решавате задачите си сами, защото вече сте се упражнили как да ги решите, защото вече знаете не само отговорите, а и пътя как да стигнете до тях за отлична оценка.

По подобен начин работи за вас рийдингът на енергията. Имате съмнения в крайния успех на дадена ситуация или изобщо не разбирате какво се случва.

Виждате изхода чрез рийдинг и ако не ви хареса финалният резултат, ще научите как да стигнете до него като научите не само отговора на „задачата“. Но най-вече, как да я решите успешно, чрез получените съвети от текущата ви лична Енергия. 

В четенето на енергията за месец Август, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание – усети енергията!

Какво е посланието за вас през Август в любовта?

Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Избор през месец Август от три възможности:

Въведение в рийдинга и избор: 0:00 – 3:32 мин.

Избор от три възможности

Коала – 3:32 мин.

Лебед – 14:15 мин.

Хамелеон – 25:28 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия, предимно с цел забавление. Защото се прочита енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл, може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот, точно сега.Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания и нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!

Включете се в нашето приключение и пътуване в Енергията!


лого

При желание да се свържете с Blessed Love, за да бъде прочетена лично вашата енергия и да намерите отговори на въпросите, които ви вълнуват, може да пишете на e-mail адрес blessedlove@abv.bg  Последвайте Blessed Love във фейсбук ТУК

Поздрави, Blessed Love

Leave a Reply