ЕЗОТЕРИКА

Blessed Love-Card Readings: любовна прогноза за месец декември

Каква е вашата любовна прогноза за месец декември 2019 година? Всеки месец Blessed Love–Card Readings, нашият енергиен рийдър ще ни разкрива какво да очакваме в любовта през предстоящия месец.

Blessed Love Card Readings е най-бързо развиващият се канал за видео- енергийни прогнози на българские език в YouTube. 

За по-малко от 7 месеца от създаването си, вече има над 27 000 зрители от 111 държави от целия свят, всички ние, заедно, в мисия „Blessed Love”- да сбъдваме чудесата в живота си!

Мисията на енергийния рийдър е да се свърже с енергията, за да може по най-подходящ начин тя да подреди историята чрез картите. 

Свързвайки се с тази божествена енергия, рийдърът става проводник на информацията, която трябва да достигне до хората. Всичко е енергия, ние сме енергия и вибрираме на честотата на любовта.

Как работи енергията и как достигат посланията до нас?

При прочит на общата енергия във видеа с избор, винаги вземайте този съвет и енергия, които най-силно привличат вниманието ви и ви карат да се замисляте, вдъхновяват ви за действие, това е посланието за вас.

При прочит на личната енергия, при личен рийдинг по даден казус, проверявате дали сте на прав път и дали сте подкрепени от висшите сили в делата си.

Знаейки крайния изход от даден ситуация, при действията и нагласите ви, сега – вече имате ИЗБОР, как да управлявате събитията в живота си. 

Прочитайки с личен рийдинг своята енергия, държите живота си в свои ръце, защото знаете какво трябва да направите утре, ще усетите със сърцето си, че вече не сте сами.

Рийдингът не е с цел предсказване на бъдещето, а с цел осъзнаване на настоящето и предприемане на позитивни действия за случване на бъдещето по най-добрия начин за нас.

Енергията се променя периодично, според нашите действия, мисли и нагласи към дадения момент. Когато променим действията, мислите и нагласите си към даден човек или ситуация, ние променяме развитието и изходът от тази ситуация.

Ние управляваме Енергията в своя живот и това е наше право и отговорност!

През месец Декември, Blessed Love, споделя лична история за силата на волята и готовността да се справиш срещу страха и себе си в името промяната към по-осъзнат живот и здраве.

„Преди години бях изправена пред един от най-големите страхове в живота си, беше свързан със здравето ми и определено беше нещо, което чертаеше пред мен нова неблагоприятна посока – посока „страх“. Вероятно всеки един от нас е изпитвал това поне веднъж в живота си.

Точно в този момент сякаш всички работеха да подхранят несигурността и страха вътре в мен. Лекарите бяха обективни и на база „общия случай“ в практиката си за развитие на посочената болест и симптоми.

Те ми казаха, че просто трябва да се примиря с това и толкова, ще си живея така. Никой не знаел как и защо възниква, нямало доказани факти за възникването му в организама.

Още в първия миг, когато чух това мозъкът ми каза “Не, вие грешите, това не се отнася за мен“. От този миг при разговора ми с тях просто игнорирах всичко, което искаха да ми втълпят – а именно безсилие и страх. 

Те просто си вършеха работата, говореха по учебник и това беше моят „щрак“ момент, в който аз реших, че техният учебник е грешно написан за мен.

Може би за първи път в живота си имах този огромен протест – НЕ!

И бях готова да обърна света, съзнанието си и всичко, което трябва, за да докажа, че аз не съм „общият случай“ и всичко зависи от мен. 

Това активира всички сили на нечовешка упоритост. Бях сама и трябваше да направя своето чудо – сама. В такива моменти си сам, няма значение, кой е с теб, това е лично и има причина да е така.

Прибрах се у дома и започнах да мисля логично – трябваше ми повече информация. Google беше основният ми помощник, намерих информация за народна медицина и лечение, стигнах до книгата и филма на Луиз Хей – „Излекувай живота си“, чрез тях намерих много отговори.

Намерих най-важното – причината за възникването на болестта, това, което лекарите не ми казаха, открих го сама и вече знаех срещу какво се боря, знаех какво трябва да променя в мен, вътре в мен, защото причината бе там. Причината за всяка болест е вътре в нас!

Лечението за всяка болест е вътре в нас!

Битката бе срещу мен самата, срещу страховете да не бъда наранена, да не бъда отхвърлена, срещу несигурността и неизразяването на моята истина и емоции, срещу подтискането им, в страха, дали те ще бъдат посрещнати одобрително от въшния свят.

Емоции, с които всеки един се сблъсква, но почти никой не осъзнава,че неизразяването им води до вътрешно убийство на теб самия. Човек не осъзнава колко си е навредил, докато тялото не му сигнализира, а когато това се случи, значи – доста си сгафил спрямо себе си.

Това беше началото на моето осъзнаване – всичко беше логично. Първата крачка е да осъзнаеш,че е време да променяш, да рушиш основите на страха и съграждаш себе си отново.

Време е да намериш героя в теб и да преобърнеш представите си за фалшивата реалност, които светът ти е втълпил под формата на вярвания и влияния.

„Твоето съзнание и твоето сърце са твоето лекарство. Изцелението означава да постигнеш цялост, изцелението означава да приемеш изцяло себе си – не само онова, което ти харесва, а наистина всичко, да приемеш целия себе си такъв, какъвто си.

Обърни се навътре в себе си и ще откриеш способностите си на лечител. Ти притежаващ невероятни умения, за които досега не си подозирал. Затова бъди готов да стигнеш до ново ниво на съзнание и да откриеш способности и таланти, които не си подозирал.

Ти си напълно способен не само да излекуваш някаква си болест.Ти си напълно способен да изцелиш себе си на всички възможни нива.“

Луиз Хей

Намерих алтернативни методи на лечение.

Съчетах ги с предписаните от лекарите лекарства. Създадох си собствена медитация и я записах в телефона си, слушах я всяка сутрин и вечер, визуализирах в нея как успявам да се справя, как организама ми се справя с това. Съчетах медитацията с утвърждението на Луиз Хей, това беше моята молитва за чудо и промяна на мислите и нагласите ми в собствения ми свят.

Насочих целият си фокус и целият си потенциал в себе си, нямах друго по-важно в този момент, останалото беше пълнеж в живота ми, бяхме аз и моята мисия – да оздравея и да променя светогледа си.

Един ден докато бях в едно кафе,чух как възрастен господин препоръчва книга на млада жена „Как да преодолеем тревогата и стреса„ на Дейл Карнеги. Каза, че доста често си я четял, малка книжка, била му много от полза …

 „Страхът не съществува никъде другаде, освен в ума.“

Дейл Карнег

Да, аз бях изплашена и стресирана, но вярвах и нищо не беше по-силно от вярата ми, сега. Веднага я намерих и я прочетох, направих си десетки записки и схеми по нея, както и по тази на Луиз Хей.

Анализирах, осмислях, променях, изграждах.

Стари вярвания и грешни модели, заменях с нови, работих върху себе си като по учебен проект. Бях готова да открия всичко, което ще ми бъде полезно да осъзная къде се намирам сега и къде трябва да стига, за да променя ситуацията.

„Страховете ти са само мисли. Спри да се плашиш, да се тероризираш с мислите си. Това е ужасен начин на живот. Мислите могат да се променят.

Избери да мислиш без страх. Вселената подкрепя изцяло всяка мисъл, в която избереш да повярваш. Изборът на мисли е безграничен. Избери равновесието, хармонията и мира и те ще се изявяват в твоя Живот.“

Луиз Хей

Това беше казус, не болест, беше учебен процес, не назаказание, беше лична битка за промяна. Да! – успях. След около четири месеца, усилен труд, постоянство и промяна на мисленето си, осъзнаване и разгръщане на моята нова същност се роди и новото ми Аз, то беше здраво и осъзнато.

Успях, там където никой не даваше шанс, защото от самото начало знаех,че аз не съм „общия случай“ и всичко зависи от мен!

Ние сами сме вълшебникът в своя живот, в своето тяло, в своя ум – няма по-голяма сила от нашата лична. Ние сме отрова и противоотрова за самите себе си.

Ако в този моменти ти си стигнал до този текст и споделяне, значи имаш мисия, време е да бъдеш вълшебникът в своя живот и да се сътвориш наново, бъди по-добрата своя версия, ти не си „общия случай“, ти си промяната вътре в теб!

Променяй Енергията – Ти можеш!“

В четенето на енергията за месец Декември, ще трябва да изберете един от посочените три избора на базата на своята собствена интуиция. Кой от всички ви привлича най-много? Кой задържа вниманието ви? Кой ви притегли? Да, това е точно твоето послание – усети енергията!

Какво е посланието за вас през Декември в любовта – Дали трябва да сте търпеливи и да изчакаме или е време за открити и решителни действия? Какви ще са неговите или нейните чувства и действия към нас? Какви ще са нашите чувства и действия в ситуацията? Какво да очакваме и каква ще бъде изходната енергия от ситуацията? Какво послание носи Енергията за нас?

Въведение в прочита на Общата Енергия и видеото:

00:00 Мин. до 03:55 Мин.

Избор през месец Декември от три възможности:
  1. Скокльо – 3:55 мин.
  2. Камъче с цвете – 14:11 мин.
  3. Бежово пиле – 28:15 мин.

И нека не забравяме, любовните прогнози са на база общата енергия. Те са предимно с цел забавление. Прочита се енергията на много хора по света в един и същи момент или отрязък от време. Не взимайте прибързани решения на база чутото.

Усетете провокацията и разгледайте любовните си отношения под нов ъгъл. Може би Вселената има новини за вас и вашият любовен живот точно сега. Опитайте да вземете от прогнозата информацията, която резонира на вашите усещания. Нека тя бъде пътеводна светлина за вас.

Оставете чутата информация във видеото да отекне във вас като ангелски шепот. Но оставете любовта да ви води. Тя винаги знае пътя към сърцето на другия. Използвайте собствената си интуиция, тя е вашият водач и осветява пътя ви напред!


риидингВключете се в нашето приключение и пътуване в Енергията! Направете своя Рийдинг на Енергията с различни колоди карти на Blessed Love  – Византийско таро, Искрящо Таро на Райдър Уейт, „Цикълът на живота“, Ангелски напътствия, Оракул на вълшебните Русалки и Делфините, Таро на Кристалната сила, Чувствителна жена – оракул карти за женската енергия, Таро на сексуалната магия, Оракул карти „Мъдростта на чакрите“, Мистични понеделници-таро, Таро на сенките, гадания Мо и много други. Свържете се с нея на e-mail адрес blessedlove@abv.bg

Последвайте Blessed Love Card Readings във Facеbook, https://www.facebook.com/blessedlove.cardreadings/?modal=admin_todo_tour – станете част от енергийните ангели, които всеки ден сътворяват чудеса в живота си!

Leave a Reply