ЕЗОТЕРИКА Екатерина Кьосева

5 естествени камъни, с които ще привлечете изобилие и късмет

Ако искате да привлечете изобилие към себе си възползвайте се от силата на естествените камъни. Всеки един камък вибрира и излъчва специфична енергия, която засилва и балансира конкретна чакра, качество или способност.

Те също така настройват вибрациите ни на съответните честоти, за да привлечем към себе си желаното емоционално, духовно и материално благополучие.

Често ни казват, че трябва да работим здраво, за да спечелим пари – това в енергийно отношение не е точно така. Понякога колкото и усилия да полагаме нещата се случват изключително трудно, а друг път без никакво усилие добрите възможности просто се появяват пред очите ни.

За да избегнем трудния път и да привлечем лесния можем да настроим вибрациите си на честотата на изобилието. Един йоги начин да направим това е като носим в себе си един от тези невероятни камъни, привличащи изобилието в живота ни!

Пирит

pyrite_6D1694

Това е един от най-популярните полускъпоценни камъни за привличане на изобилие и пари. Пиритът притежава земен цвят, преливащ в нюансите на зеленото, златното и сребърното.

Смята се, че носи добър късмет. Също така пиритът ще ни помогне да вземаме правилни финансови решения, както и да задържим изобилието за по-дълго.

Цитрин

Rutile Citrine

Цитринът е камък, който засилва енергията в нашата трета чакра манипура. По този начин цитринът подсилва нашата воля, решителност, смелост и ни помага да постигаме успехи в кариерата си.

Цитринът притежава лек бледожълт цвят и е от кристалите, които ще ни помогнат да постигнем целите и намеренията си по-бързо.

Това е камъкът на благоденствието и е особено препоръчително да си вземете цитрин ако започвате нов бизнес проект или искате да засилите самооценката си.

Тигрово око

Tiger's Eye

Тигровото око, както цитрина, подсилва манипура чакра и нива вътрешна сила и самоувереност. Този преливащ в цветовете на кафявото и жълтото камък също така привлича парите, късмета и успеха в живота ни.

Зелен нефрит

Wee Green Things

Зеленият нефрит се свързва с хармонията, мъдростта и изобилието. Той е сред естествените камъни, които ще ви донесат изобилие, успехи и късмет. Ще раздвижи енергията, така че тя да пробуди добрите възможности около нас.

Освен това зеленият нефрит помага да развием умението да печелим и задържаме пари. Носете зеления нефрит като бижу или купете фигурка, направена от този камък за дома и офиса ви. Тя едновременни ще краси и ще привлича изобилието и парите към вас!

Авантюрин

Polished stones

Това е един от най-добрите кристали за пари и късмет, които можете да си набавите под формата на гривна, колие или да носите просто едно малко камъче в джоба си. Авантюринът ще помогне вратите пред вас да се отварят лесно, а новите възможности да идват сами и без съпротива. 


Изобилието е вътрешно състояние на ИМАНЕ. Преди да започнем да имаме трябва да създадем енергетика в себе си на изобилие.

Един такъв начин е осъзнато започнем да благодарим за нещата, парите и комфорта, които вече имаме. Друг начин е да започнем да даваме, защото човек може да дава само от състоянието на „имане“.

Трети начин да направим това е да носим амулет за изобилие, с който да привлечем състоянието на материално благополучие, комфорт и пари.

За най-добър енергиен ефект носете осем естествени камъни в себе си, под формата на гривна например, защото числото 8 е символът на парите.