Екатерина Кьосева Женска енергия

Знаците, с които душата ви казва, че е време за тръгване

Не е проблемът в това, че връзката ни приключва, а в това, че твърде късно виждаме знаците на душата ни, че е време за тръгване. 

Някак се оплитаме в логични аргументи и не чуваме молбите й, не забелязваме малките пера по пътя и пукнатинте в нежността. 

Един от най-ценните й уроци обаче е да се научим да си тръгваме на време, за да опазим сърцето на любовта от още болезнени драскотини.

Има едно невидимо усещане, едва нашепващо в пространството, че нещо се случва. Време е за тръгване. 

Душата иска да се освободи, да поеме в друга посока и да потърси онова спокойствие, което идва, когато сме на правилен път. 

И точно тук ума идва с логични аргументи и ние решаваме да изчакаме – още един месец, да минат празниците, година, а междувременно душата ни вече отчаяно агонизира, защото не чуваме молбите й. 

Време е за тръгване…

Как да разпознаете знаците й?
Тялото ви знае

Нещо не е наред и тялото ви го казва. Свиване в стомаха, болка, сърцебиене, тревожност, която разтриса цялото ви тяло. 

Физическите симптоми ясно показват, че нещо във връзката ви и в живота ви не е наред. 

Може би Той изглежда като перфектният мъж за вас, но знаците на душата ви са красноречиви. 

Тялото ви не може да излъже и вие го знаете, но някак искате да повярвате в обратното. Ако не виждате знаците, ще закъснеете. Тогава ще боли повече…

Необичайни съвпадения

Може би сигналите на душата ви идват чрез особени външни съвпадения. Например, може да виждате определени цифри, предмети, знаци всеки път, когато сте зареяни в мисли за Него или трябва да се видите. 

Възможно е помежду ви да се изпречват обстоятелства, които затрудняват срещите ви. Нещо сякаш се опитва да ви каже, че не трябва да сте заедно. Повече. 

Сякаш животът опитва да ви каже, че е крайно време за тръгване. Вижте знаците и ги изтълкувайте – те не са случайни!

Усещате душата си в клетка

И това усещане се появява отново и отново. Упорито ви напомня, че орязвате твърде много от себе си, за да паснете към нещо, което не е за вас. 

Любовта не е логично уравнение и ако тази връзка не е за вас душата ще опита да ви го покаже по хиляди възможни начини. За да я чуете и да изберете живота си, съобразно нея. 

Защото тя е отвъд всичко правилно и грешно, отвъд логиката и отвъд видимото съответствие. 

Тя е тук, за да търси правилните пътища, да преживява опитности, които ще й помогнат да израсне, да учи духовните уроци, за които е предопредлена. 

Ако усещате душата си в клетка, време е за тръгване. Време е…


Автор: Екатерина Кьосеваекатерина

Източник: frida.bg

Leave a Reply