SHREYA

богове

Скъпи приятели, с огромен ентусиазъм ви каним в  Тринити Ритрийт Хаус на един вълшебен йога и тантра ритрийт, в който заедно ще създадем креативна алхимия на мъжкото и женското проявление на божествата в нас!

Противоположностите могат да се докосват и раздалечават, да си разменят ролите, да се появяват и изчезват, да играят и флиртуват, а накрая ще остане само радостта – радостта да сме живи и цялостни!

А за разкош ще правим сенситивни тантра практики, с които ще подправим веселото настроение и ще добавим щипка игрива сексуалност към цветното ни и божествено себе-творчество!

Краят на годината е идеалното време да опитаме нещо ново, да поиграем със себе си и с другите, да се превърнем в приказни същества и да сътворим една вълшебна приказка, в която мъжкото и женското начало ще бъдат главните действащи лица.

Ще преразгледаме вътрешните си герои и ще добавим нови, с чиято помощ ще пренапишем нашата собствена история през следващата година.

Да се забавляваме и да изследваме себе си с ролеви игри, тантра практики, йога, танци и свободомислие! И всичко това с голяма доза ентусиазъм!

Ентусиазмът е онова състояние на човекa, който сякаш е обладан от божество или се намира под неговото влияние. Или с други думи, ентусуазъм озачава БОГЪТ ВЪТРЕ В МЕН, който твори с моите ръце. И нека бъде ДЕН!

И нека добавим думите на Водолея: „Здравей, Боже. Някои казват, че си мъж, други – че си жена. Според мен всички ние сме богове. Защо тогава да се моля? Дай да си спретнем един купон!“

Да събудим това прекрасно състояние на въодушевление и радост и да посеем семената на щастието, които да се материализират през новата 2020 година!

ПРОГРАМА

корица

 

 

ПЕТЪК

16:00ч. до17:30ч. – НАСТАНЯВАНЕ и запознаване на сладки приказки!

17:30ч. до 18:30ч. – Партньорска йога с Екатерина

18:30ч. до 19:30ч. – Време за вечеря и релакс

19:30ч. до 21:00ч. – Практика: „Трансфигурация на женското и мъжкото начало“ с Дева Мукта

СЪБОТА

08:00ч. до 09:00ч. – Партньорска йога с Екатерина

09:00 ч. до 10:00ч. – Вкусна аюрведична закуска 

11:00ч. до 13:00ч. – „Богове и богини“ – игрова (ролева) практика с Екатерина и Дева Мукта

13:00ч. до 18:00ч. – Свободно време за разходки и забавление 

18:00ч. до 20:00ч.„Четирите стихии“: медитативна практика с Дева Мукта

20:00ч. – 21:00ч. – Вкусна аюрведична вечеря

21:00ч. до 00:00ч. – „Сливането на противоположностите“: енергийна практика с Дева Мукта

НЕДЕЛЯ

08:00ч. до 09:00ч. – Екстатични танци с Екатерина

09:00ч. до 10:00ч. – Вкусна аюрведична закуска

10:00ч. до 13:00ч. – Арт работилница „Осмели се да мечтаеш: пожелай си една екстатична 2020 година!”

 

ЗА ВОДЕЩИТЕ:

ДЕВА МУКТА

Терапевт в областта на Тантра и Свещената Сексуалност. Върви по пътя на Тантра и личностното развитие от 8 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, невропсихология. Получила е инициации за енергийна работа в Индонезия. Има инициация за работа с Медицина в Шаманската общност в Амазония. Можете да научите повече за нея на сайта й: deva-mukta.com

ЕКАТЕРИНА

Екатерина е психолог и йога преподавател. Развива и използва в практиката си различни техники от психологията, арт-терапията, йога и интуитивното себетворчество. Търсач на себе си и търсач на другите, тя организира събития и семинари за намиране на себе си и неуморно търси красотата и свободата в и около себе си! Можете да научите повече за нея на сайта http://shreya.bg

Направете запитване