SHREYA

Мили приятелки, каним Ви на една специална среща – среща с женското Ви ТЯЛО! Не е тайна за нито една от нас, че отдаваме толкова много време и енергия на връзките си с другите, а връзката с тялото си, една от най-личните, съкровени, но и толкова несправедливо пренебрегваме.

Защо ни е толкова трудно да приемем и обикнем женското си тяло такова, каквото е? Защо сме превърнали най-нежното си – тялото си – в битка, в състезание, но с кого?

И кога ако не СЕГА да направим нещо смислено, истинско, дълбоко разтърсващо … за себе си?

Да кажем „Да!“ на ТЯЛОТО си, момичета!

Да си признаем, че често не сме добри партньори на себе си. Искаме постоянно да променяме и коригираме тялото си, осъждаме начина, по който изглеждаме, критикуваме действията си, назидаваме се, крием се, наказваме се.
 
ТЯЛОТО ни мълчи, свито на топка в себе си, безчувствено на моменти, блокирано и поставено на заден план в живота ни. Игнорирано.
 
Забравяме за него, поставяйки Ума, Работата, Партньора, Децата, взаимоотношенията с другите на пиедестал. Криво разбраното ни възпитание, ограничаващи модели и емоционални травми допълнително утежняват нещата.
 
И какво ако можех да кажа „Да!“ на собственото си ТЯЛО?
 
Мога ли да спра да го отричам, игнорирам, критикувам, осъждам, мразя, променям? Мога ли да измина пътя от ненавист към пълното му приемане и обикване такова, каквото е?
 
В този семинар с различни тантра и арт методи ще осъществим една среща със собствените ни прекрасни женски тела. 
 
Ще се разходим във вътрешното ни пространство, за да опознаем по-добре връзката с телата си, която сме имали до сега и най-вече – ще създадем нова много по-любяща и истинска!
 
Защото, когато воюваме с Тялото си, то:
… страда
… боли
… разболява се
 
А когато сме в мир с Тялото си, то:
… вибрира от радост
… удоволствие
… и здраве!
 
Да кажем „Да!“ на Тялото такова, каквото е – божествено, красиво, истинско! Когато го направим ще усетим силна промяна в себе си. Ще станем по-здрави, щастливи, удовлетворени и ще имаме много по-пълноценни връзки!

 

Местата са ограничени!

Повече информация и записване:

Дева Мукта, 0889202107
Екатерина, 0883493010

 

ЗА ВОДЕЩИТЕ:

ДЕВА МУКТА

Терапевт в областта на Тантра и Свещената Сексуалност. Върви по пътя на Тантра и личностното развитие от 8 години. Пътешественик и ученик на живота, изучавала Тантра, деарморинг, Колелото на Съгласието на д-р Бети Мартин и още различни методи на лечение и консултиране, работа с тялото, изследване на травмите, невропсихология. Получила е инициации за енергийна работа в Индонезия. Има инициация за работа с Медицина в Шаманската общност в Амазония. Можете да научите повече за нея на сайта й: deva-mukta.com

ЕКАТЕРИНА КЬОСЕВА

Екатерина е психолог и йога преподавател. Развива и използва в практиката си различни техники от психологията, арт-терапията, йога и интуитивното себетворчество. Търсач на себе си и търсач на другите, тя организира събития и семинари за намиране на себе си и неуморно търси красотата и свободата във и около себе си! 

Направете запитване